Mitä tämä tällainen on

Anonyymi

Eksyin kerran vanhemman rouvashenkilön juoniin. Hän tuli luokseni eräässä tilaisuudessa, ja oli hyvin päällekäyvä, tosin ei väkivaltaisessa mielessä. Hän suoraan sanottuna ui liiveihin. Esiintyi hienona varakkaana rouvana, ja siltä hän kyllä näyttikin.
Hän pyysi minut kotiinsa, vietteli minut, tarjosi iltapalaa, pyysi jäämään yöksi makuuhuoneeseensa. Tietenkin jäin.
Kävin iltasuihkussa, menin vuoteeseen pyyhe vyötäisilläni.
Viattomasti, hän oli lukevinaan jotain hengellistä maaten selällään, peitto päällään ja polvet koukussa. Piti nukkua, mutta hän odotti, 'hienona' rouvana lukuvalo päällä ja täytyy sanoa, että hän oli vain lukevinaan.
Käännyin puoleensa, että mitä hän lukee, hän hymyili ja sanoi, että ei hänen tarvitse lukea jos haluaisin nukkua jo. Vastasin että minulle sama, mitä hän vain haluaa. Hän katsoi minuun vienosti, ai mitäkö haluan? Tulisitko viereeni, kun tuntuu aika viileältä.
Kohotin peittoansa ja menin hänen viereensä. Hänen vartalonsa oli lämmin. Hänen polvensa olivat yhä koukussa, reidet hieman auki.
Laitoin käteni suoraan haaroihin, pikkuhousujen päälle, ja katsoin miten hän reagoi. Hän sulki silmänsä, ja suusta kuului oohhh...
Tunsin kämmenelläni että häpyhuulet olivat aivan auki, ja tunsin miten kosteus huokui ohuen pikkuhousun kankaan läpi.
Hän oli jo valmiiksi kiihoittunut.
Ei ollut enää epäselvää. Hieroin pikkuhousun läpi pientä herkkumutteria ja liu'uin pitkin vedoin turpeita huulia hyväillen. Hänen silmänsä oli yhä kiinni, kirja oli yhä käsissä.
Hän hengitti syvään. Kysyin että saanko... Hän vastasi että saat.
Kampesin itseni hänen jalkojensa väliin, levitin reidet aivan erilleen ja painoin huulet suoraan vaginan kohdalle. Lemmenhöyryt puskivat kuumina vasten kasvoja, kun siirsin pikkuhousun haaraosaa sivuun, ja kieleni sukelsi kuumaan aromitaskuun, lemmen sydänmaahan vaon pohjaa pyyhien.
Siinä kohtaa putosi kirja hänen käsistään. Ooh, tee...
Pyyheliina vyötäisilläni oli jo levittäytynyt, ja kulli sojotti valmiudessa kuin rahtilaivan keulapulppi paksuna suoraan eteenpäin. Haukkasin suullisen kosteaa häpylihaa huulieni väliin ja puristin ja söin, hänen kyntensä painuivat niskaani ja selkä taipui kaarelle. Voi hyvä isä miten olenkaan odottanut...

3

2926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatka

      • Anonyymi

        Ei ole jatkoa. Seksi on parasta yleensä alkuvaiheessa. Kaikki se esileikki ja kiihottaminen, kunnes tapahtuu ensimmäinen penetrointi. Siihen loppuu se miellyttävä osuus. Sitten alkaa jumppa joka on kovaa hommaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole jatkoa. Seksi on parasta yleensä alkuvaiheessa. Kaikki se esileikki ja kiihottaminen, kunnes tapahtuu ensimmäinen penetrointi. Siihen loppuu se miellyttävä osuus. Sitten alkaa jumppa joka on kovaa hommaa.

        "Ei ole jatkoa", kirjoitit, mutta voisi olla toisinkin. Pentraatio voi olla hellä, pitkitetty, ja jo senkin aikana voidaan jutella, kysellä ja vastailla, hieroa toisen sielua kauniilla osuvilla sanoilla. Se vasta taito onkin, vaativaa kirjoittajallekin. Mutta oletko huomannut, naiset ovat sanoista syttyjiä. Jo pelkästään se, että kerrot kuinka hyvältä tuntuu, saat heidät hehkumaan. Jos olette rohkeasti ja intiimisti ilman kondomia, jos nainen sen sinulle sallii, kehitä siitä oma juttunsa, kerro kuinka hekumallisen pakanallista, suorastaan pyhää miehelle on saada vihkiä nainen esinahallaan, luonnollisella molemminpuolisella tuntemuksella ja lopuksi riemukkaalla ja hallitsemattomalla siemensyöksyllään. Vakuutan, että nainen on jo orgasmin partaalla ja kuiskaa. kuinka tuollaista miestä hänellä ei ole vielä koskaan ollutkaan. Sehän iskee suoraan palleihin, ja se on sitten menoa. - Mutta kuinka iloinen yllätys olisikaan joskus lukea novelli, joka alkaisi siitä, kun yhdyntä on päättynyt.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe