Aihe

Rakastan sinua nainen aina. Sinun ei tarvi tykätä eikä rakastaa minua,

Anonyymi

mutta olis hyvä jos sanoisit suoraan, että painu v....

17

146

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuka sä oot? Mä rakastan miestä aika paljonkin.

   • Anonyymi

    Rakastan sinua yli kaiken.


  • Anonyymi

   Onko huono päivä rakas.

  • Anonyymi

   Rakas voisipa olla niin, että saisin sut ja pääsisit mun v......

  • Anonyymi

   Ei! Pysy luonain aina!!

  • Anonyymi

   Uhkarohkeaa vastata, tiedä moneltako naiselta saa aviorikos syytteen. Yhtä tulin tänne kurkistelemaan ja toivottelemaan. Hyvää Uutta Vuotta 2021! Hän töissä, lukee aamulla.

  • Anonyymi

   En sano en pysty

  • Anonyymi

   Kuka nyt niin sanoisi. En minä ainakaan, ei ole mitään syytä sanoa niin. Olet rakas aina.

  • Anonyymi

   Painu vi******!

  • Anonyymi

   En sano sulle niin, vaikka kerran viestittelit mulle tuohon tyyliin. Vaikka olin jo mennyt.

   Hyvää ja ennenkaikkea Onnellista Uutta Vuotta! 🍃

  • Anonyymi

   Oon miettinyt, että olisko se hyvä, että esittäis, ettei tykkää. Että antaisi ymmärtää, ettei enää kiinnosta. Että se loppui. Tekisinkö silloin palveluksen hänelle ja itselleni. Entä jos tykkää niin paljon, ettei vaan pysty, vaikka se olisi oikein.

   • Anonyymi

    Tiedän mitä tunnet. Rakastuin vielä vanhassa rakkaudettomassa, platonisessa, mutta tyhjässä suhteessa. Alkoi punninta, moraalinen kipu. Vaikka koskaan ei tapahtunut mitään suhteen alkuun viittaavaa, ei suudelmaa, ei seksiä, ei halausta, tunsin kohdanneeni sen oikean. Tunne oli ja on vahva, syvä ja pysyy ilman ruokkimistakin hengissä. Aina kuitenkaan elämäntilanne ei ole oikea, eikä kahden eri vaiheessa olevan elämän yhdistäminen ole välttämättä helppoa sekään. En ole koskaan pelännyt haasteita ja enkä pelkäisi nytkään. Rakkaus on sen arvoista, siitä olen täysin varma.

    Hän sai minut tajuamaan miten vajaa suhteeni oli ollut jo monta vuotta. Hän ei tehnyt muuta kuin oli läsnä ja katsoi syvälle silmiin. Kroppani huusi hänen kosketustaan, mieleni hänen läsnäoloa ja läheisyyttä. Olin jo 1.5v ennen kuin hänet näin ekaa kertaa päättänyt, että lähden suhteestani kun vaan pystyn. Olisi eronnut ilman häntäkin. Silti, hän sai ajatukseni kirkastumaan ja minut voimistumaan niin, että jaksoin puskea eron ja omaisuuden jaon läpi. Se ei ollut ihan helppo setti. Nyt se on kuitenkin tehty! Oma koti, oma lupa.

    Oma moraalinen pohdintani oli raskas. Vaa’an toisella puolella keinui se mikä on oikein ja toisella puolella se, että tunsin tunteita, jota tunnetaan kerran elämässä tai korkeintaan kahdesti. Olisinko valmis ohittamaan sen, että vastassa on suuri rakkaus? Kaksi elämän tärkeimpiä arvoa riiteli suuresti keskenään: uskollisuus ja suuri rakkaus. Oli helpotus erota ex-suhteesta myös, koska arvojen ristiriitaa ei enää ole.


   • Anonyymi

    Rakkaus on suurin, älä päästä sitä ohitse! Katuisit myöhemmin, siitä olen varma. Kaiken se kestää, kaiken se kärsii, kaiken se antaa.


  • Anonyymi

   Miks se pitäis sanoa, etkö muuten tajua? Taidat olla todellinen riesa sille naiselle. Naisten elämä on muutenkin rankkaa, saati sitten jos joku sairas pakkomielteinen idiootti kannoilla.

  • Anonyymi

   Eiköhän hiljaisuus aja saman asian..

   • Anonyymi

    No voi helvetti kun on vaikeeta. Ole nyt vihdoin itsellesi, naisellesi ja elämälle rehellinen. Voin vannoa, että kumpikin pystytte silloin rauhoittumaan ja nauttimaan elämästä ja toisistanne. Paskanko väliä mitä muut ajattelee. Ja jos ajattelee niin käännytä mun puoleen. Nyt loppuu nyyhkyturinat. Ja piste.


  • Anonyymi

   Tämän vielä tänne,tiedät kaiken, en voi enää muuta. Taidan olla hullu. Palstailu loppuu , ehkä pieni epätoivo muutamana päivänä..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   67
   9832
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   123
   5781
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   492
   5633
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   5259
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   178
   2829