Aihe

Tietääkö ADHD-henkilö mikä on laitonta

Anonyymi

ADHD on monien tutkimusten mukaan yleinen vangeilla. Tietääkö ADHD ihminen mikä on laitonta ja voiko ADHd elää rikoksetonta elämää.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   huutikset

  • Anonyymi

   ADHD ei varmaankaan vaikuta järjen käyttöön mitenkään sitä alentavasti.
   Eli kyllä oikeustaju toimii ihan samalla tavoin kuin ns. terveilläkin ihmisillä.

   ADHD:ta potevilla ihmisillä on omat syynsä käytökseensä, on keskittymisvaikeuksia, tunteiden säätelyssä voi olla vaikeuksia, voi olla äkkipikaisempi eli saattaa tehdä jotain harkitsematonta herkemmin ajattelematta seurauksia.

   Järki on kunnossa mutta itsensä hillitseminen ja hallitseminen on vaikeampaa.

   • Anonyymi

    Etenkin kun Suomessa on todella vaikea saada noihin apua. Jotkut harvat onnekkaat lapset saa jos ne on tarpeeksi ajoissa diagnosoitu niin valmennetaan heidät hallitsemaan elämäänsä ja huomaamaan kun menee liian pitkälle yms.
    Mutta aikuiset jätetään pärjäämään omillaan, siitä huolimatta, vaikka lapsenakaan ei olisi saanut tukea ja opastusta siihen kuinka toimia.


  • Anonyymi

   ADHD-ihmisille kehittyy helposti riippuvuuksia, kuten alkoholi-, huume- ja peliriippuvuuksia joiden seurauksena voi tulla tuomioita. Piri on tyypillinen ADHD-ihmisten huume, koska se toimii lääkkeenä heidän oireisiinsa, ja monet laillisetkin lääkkeet perustuu siihen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   11161
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   130
   4961
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1726