Aihe

Koronan vaikutus päiväkodin toimintaan.

Anonyymi

Toivon että päiväkotia ei kokonaan suljeta.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minua kiinnostaa, jos en olosuhteista johtuen vie lastani päiväkotiin, niin maksaako työnantaja minulle täyden palkan.

   Vaikka se osasto/ryhmä jossa lapseni on jatkaisi normaalia toimintaa.

  • Anonyymi

   Löytyi internetin sivuilta: Vuonna 2019 kuolleita oli 53 949, mikä on 578 vähemmän kuin edellisvuonna. Kuolleet miehet olivat keskimäärin 75,3-vuotiaita ja naiset 82,1-vuotiaita. Naiset kuolivat keskimäärin 6,8 vuotta vanhempina kuin miehet. ... Kuoliniän mediaani oli miehillä 77,8 ja naisilla 85,5 vuotta.

   Näyttää olevan jotain vikaa terveydenhuollossa kun nyt kirjoitusvaiheessa koronavirustautiin on kuollut 561 ihmistä? Vuonna 2019 ei vielä ehkä ollut koronavirusta Suomessa?

   Hyvää onnea vain niille, jotka saavat koronavirusrokotteen, hyvää onnea myös niille jotka eivät ota koronavirusrokotetta, ehkä NE koronavirusrokotteet "parantavat" tilastoja?

   Jostain kuultu, että koronavirusrokotteet aiheuttaisi allergisia reaktioita ehkä noin joka 100000 ihmiselle? Jotain on ilmeisesti mennyt tutkimuksissa "aika oikein" kun vasta jokunen tuhat henkilöä on rokotettu ja mediassa kerrotaan jo allergiatapauksesta?

   Siitä laumasuojasta on sitten kyse 80% tai 90% suojasta niin kun Suomi on euroopan unioni niin kokonaisuudessa suomalaisten väkiluku koko euroopan unionin liikkuvuus alueella on noin 1,2-1,3%(?).

   Euroopan unionin väkiluku nykyisin on lähes 450 000 000, joten lähes 45 00 0000 ihmistä kun-jos eivät ota rokotetta laumasuoja laskelmien mukaan on lähelle 90%:tinen?

   Ajatelkaa jonkun "teorian mukaan" riittävä laumasuoja on ehkä 90%, ihmisten liikkuvuusalueesta (euroopan unionin sisämarkkinoilla), jossa ehkä pääasiallisesti suomalaisetki on-ovat liikkuneet?

   • Anonyymi

    Suomessa valmistettu rokote, joka on nenäsumutemuodossa on pikkuhiljaa valmistumassa.


   • Anonyymi

    Pitkän vuodatuksen kirjoittaja tarkoittanee, että Suomessa on toimet Koronan tarttuvuuden ja vaikutusten vähentämiseksi onnistuneet erityisen hyvin verrattuna muun Euroopan tilanteeseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11396
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5432
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   2626