Aihe

Avera/kiinteistönhoito.

Anonyymi

Merkillistä mitä tuolla sektorilla tapahtuu. Averalle meni 30kpl työntekijöitä. Sitten sinne meni samalla kiinteistöhoidon parhaat kulkuneuvot. Aurat. Sun muut vehkeet. Verorahoilla hankittu vehkeitä millä pitäs pitää kaupungin kiinteistöt ja pihat kunnossa. Nyt ne on käytössä Averalla joka kilpailee vapailla markkinoilla. Onko tämä nyt sitä yrittäjä ystävällisyyttä. Luulis Averan saavan tulosta nopeeta. Kun kaikki kiinteistötkin tuli valmiina mitä hoitaa. On se Helppoa. Toivotaan että joku puuttuu tuohon touhuun.

15

451

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kukaan puutu. Äänekoski=Neuvostoliitto

   • Anonyymi

    Eikös tuo mennyt vasemmiston toiveiden mukaaisesti?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikös tuo mennyt vasemmiston toiveiden mukaaisesti?

    Ei kun se meni nesteelle pitämään hätä kokousta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kun se meni nesteelle pitämään hätä kokousta

    Olitko taas kyttäämässä siellä kun tiiä noin hyvin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olitko taas kyttäämässä siellä kun tiiä noin hyvin

    Puhu omasta puolestas


  • Anonyymi

   Tuo on oikeen pienyrittäjää kunnioittavaa toimintaa. Oikeen houkuttaa ottaa velkaa ja lähteä kilpailemaan semmoista vastaa mikä saa kaiken valmiina

  • Anonyymi

   Kannattaa edelleen äänestää vasemmiston ja sdp:n edustajia niin saamme nauttia tästä yrittäjä "ystävällisestä" toiminnasta jatkossakin 😊 .

   Kiinteistöhuolto "myy" tai "lahjoittaa" vehkeet proaveralle, josta ne menee Virmasen kolmannelle firmalle, ja sit hinnat nousee.

   Äkin kaupunki on kusessa kun kaikki laitteet onkin Virmasella.

  • Anonyymi

   Jos olen oikeen ymmärtänyt niin kaupunki siirti ilmaiseksi kaikki kulkuneuvot prooaveralle. Miksi? Miksei voitu myydä? Luopua koko yrityksestä. Mitä kaupunki tekee tuommoisella firmalla? Melkosta touhua. Ymmärrän jos omia kiinteistöjä halutaan hoitaa itse niin kuin nyt kiinteistönhoito tekee. Avera aivan turha.

  • Anonyymi

   Olisiko kyseessä ollut liikkeen luovutus se mitä siinä siirtyy ja kenelle on varmasti asiakirjoissa .

   • Anonyymi

    Niin mitä sillä on väliä vaikka ne on asiakirjoissa jos ne ilmaiseksi saa?


  • Anonyymi

   Liikkeen luovutuksesta on laadittu asiakirjat jotka osoittavat mitä omaisuuseriä siirtyy jatkajalle.
   Luvutusasiairjoilla on tärkeä merkitys,kun arvioidaan onko kysymys liiketoiminnan tai sen osan arvolisälain mukaisesta luovutuksesta liiketoiminnan jatkalle.

   Tässä tapauksessa osa yritystä ja sen toiminnallista osaa on siiretty toislle yhtiölle yhtiöiden omistaja on sama.
   Verottajalle on tehtävä selvitys luovutuksen luonteesta luovutettavien tavaroiden ostohinnasta.
   Luovuttaja ei lisää tavaran ostohinnasta tekemäänsä vähennystä verokauden voittomarginaaliin liikkeen tai sen osan luovutuksen johdosta.
   Osakeyhtiölaissa ja verottajan sivuilta löytyvät tarkemmat tiedot esim.jakautuvalle yhtiölle.

   • Anonyymi

    Jos ne annetaan alihintaan niin minkäs verottaja sille voi? Luuletko että tuommoista ei osaa peitellä joka tietää luvuista edes vähäsen.


  • Anonyymi

   Ihan sama, mikä firma ne laitteet ja koneet omistaa, kun aurauskalustoa ei liikene joillekin omakotitaloalueille ei sitten milllään. Vimeksi aura-auto nähty (ajoin vain toisen puolen kadusta) ennen Loppiasta ja sen jälkeen lunta satanut ihan kiitettävästi. Soitto ko. firmaan ei tuota tulosta, kun kukaan ei vastaa puhelimeen , Matkaa heidän varikoltaan tänne vain pari kilometriä. Mitä lie touhuavat....

  • Anonyymi

   hillitön sutina uudellamaallakin kun nämä pääomasijoittaja puljut hoitelee kaikki yhteen, mutta nimet jää ennalleen ettei homma näytä niin pahalta.
   kyllä on kallista touhua asua kohta uus avuttomien krs taloissa joissa juoksee näitä pääomasijoittajien pelikorttifirmoja , nostamassa laskutusta taivaisiin jotta voidaan myydä pörssiin tulevana nousukautena.......huh huh, on sähköistä lukitusta, ohjelmoitavia älyavaimia, vartiointia, pihalla juoksee autonsakottaja, kiinteistönhoitaja, puutarhuri, katolla syksy ja talvi asentaja, on lvi putsaajaa , ekoroskiksia noudetaan 6 päivää viikossa, lumenpudottajia, katonkorjaajaa, huoltajaa,
   salaojan putsaajaa,
   vielä pitää odottaa pakollisia latauspisteitä ja uutta sähkölinjaa.............kyllä mahtaa olla kukkaro hellänä.........tuntuu että omakotitalon tai rivitalon asukas omistaja on lottovoittaja. melkeen aina on hinnassa mukana oma tontti .

  • Anonyymi

   ...niin ja sitten se isännöitsijä jonka ideoita pitää hillitä susikoiran kanssa...........nekin on kohta cayman saarilta joissa verosuunnittelu on amatimaista...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   383
   4853
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   3799
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   37
   2307
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   2157