Aihe

Tarvitsen apua mutta opintojen takia en voi hankkia sitä

Anonyymi

Oon 15v 9lk opiskelija. Haluaisin mennä terveysalalle, että pääsen sosionomiksi. Alan harjoitteluun ei kuitenkaan pääse jos on jotain psyykkisiä oireita esimerkiksi masennus.
Olen varma että minulla on masennus vaikka en ole käynyt testeissä. Olen itsetuhoinen ja toivon olevani kuollut.
En voi kuitenkaan kertoa sitä kellekkään koska silloin en säätä päästä opiskelemaan sinne minne tahtoisin. Mitä mun pitäis tehä?

8

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   mikä sua masentaa?masennuksesta voi parantua.

   • Anonyymi

    Voiko? Kyllä kerran annettu masennusdiagnoosi näkyy Omakannassa aina ja henkilöä pidetään sen jälkeen masentuneena aina.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voiko? Kyllä kerran annettu masennusdiagnoosi näkyy Omakannassa aina ja henkilöä pidetään sen jälkeen masentuneena aina.

    No totta.Oispa ollut 23 vuotta sitten kriteerinä ettei sosiaalialalle pääse jos on psyykeongelmia.Mä opiskelin lähihoitajakssi ja mun oli pakko ottaa työpaikka vastaan vaikka mulla oli diagnosoitu masennus ja paniikkihäiriö.Harmi ettei 20 vuotta sitten ollut tota kriteeriä.


  • Anonyymi

   Siis miten niin ei pääse harjoitteluihin?! Mä pääsin Amk:n, vaikka ilmoitin sinne rehellisesti masennuksesta. En ole kuitenkaan psykoottinen ja harjoitteluissa ei kysytä diagnoosia. Ei kuulu heille. Opinnot edenneet suunnitelman mukaan. Kannattaa kuitenkin pohtia rehellisesti mihin asioihin se oma masennus vaikuttaa ja miettiä siltä pohjalta, onko työ sellaista mitä jaksaa tehdä. Esim. lh:n työ on jo ilman diagnooseja rankkaa.

  • Anonyymi

   Minun kokemukset ovat myös sellaiset, että oppilaitoksilla on aika kova kilpailu siitä, miten he saavat paikat täyteen. Että aika huonossa kunnossa pitää olla jos siihen seulaan jää.

   Tai siis toisin sanoen, eikun haet sitä apua, ja otat homman haltuun, niin jaksat paremmin opiskella.

  • Anonyymi

   Minulla on kokemusta, ettei terveys- ja sosiaaliala sovellu masentuneille eikä masennukseen taipuvaisille. Työ sairaiden, epäsosiaalisten ja kurjien parissa vaatii lujaa psyykkistä ja fyysistä kuntoa, muuten ei jaksa.

   Itsetuhoinen ja omaa kuolemaansa toivova ei pysty auttamaan muita hädässä olevia elämänhallinnassa ja tervehtymisessä.

  • Anonyymi

   Voi sie hyvä, älä sie ikinä käy muualla kuin yksityisellä, niin tietosi on turvassa.
   2.älä koskaan tunnusta ainakaan tohtorille olevasi masentunut, se diaknoosi pian paksunnetaan suoraan sanottuna siihen diaknoosiin jonka lääkkeistä kela maksaa parhaiten.
   Työpaikkoja ja pahaimmat opiskelu paikat saa ne jotka kiertää valtion terveyden, sehän yrittää myydä aivokalvon tulehdus oireillakin ihmisiä kauppatavaraksi väittäen tutkimttaa tulehdusten tekemiä kipuja psyykkiseksi, eli jos oikein tajuat tää on käytännössä aika r. o. t. u. Yhteiskunta, jossa et saa paikka mistään, jos sulla on leima,

   Nuorena uskot kaikki valhe mainokset joita valtio valehtelee itsestään, kuten ilmainen terveyden hoito, kaikki ne on valheita, ellei sinulla ole korkea arvoista virkamiestä joka järjestää arvovalla sinulle lähetteet erikois sairaan hoitoon, et pääse oli tauti mikä tahansa. Suomessa on esivalta tahoja jotka pienestä kritiikistä tekee mustia listoja terveyden hoitoon, kun maa on 100 vuotta valejdellut että julkisterveys on paratiisi kaikille niin se on alkanut itsekin uskomaan valheisiinsa.

   Et ole luultavasti tippaakaan masentuneempi kuin muut, mutta masennus tehdään sillä että sinulta estetään eteneminen masennus disknoosin takia ja se tekee masennusta.

   Et kai ole niin ajattelematon että myönnät tohtorille jos olet ajoittain masentunut, se on viimeinen virhe, koska he leimaa ja sitä et saa koskaan pois, etkä koskaan mitään a työpaikkaa jos käyt leimari tohtorien luona.

   Mene puhuu papille asiasi, ne ei leimaa ja niillä on tiukempi vaitiolo velvollisuus kuin terveyden hoidolla joka väärät tulkintaansa kirjoittaa kuin sentraali Sandra kortistaoosi negaaatiivisina juoruina koko valtion nähtäväksi.

   Huonoa työtodistusta ei saa lain mukaan antaa, mutta julkis terveys likaa sun maineesi jo aiävokalävon tulehdus oireista musta maalaa sut
   Naurettavaksi, ei uskottavaksi hulluksi, lue kiireesti sillä kaikki kritiikki valtiota ja julkista vastaan poistetaan nopeammin kuin neukkulassa 5 minuutissa kuten tämä rehellinen totuus.

  • Anonyymi

   Mistä olet kuullut, että masennus olisi este sosionomiksi tulemiseksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   11132
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   130
   4920
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1656