Aihe

Toivonpa että ennustus toteutuu

Anonyymi

Olipa toden totta elähdyttävä uudenvuoden aatto! Kävin ensimmäistä kertaa ikinä selvänäkijällä elikkä Naomilla ja sain kyllä sellaisen katsannon tulevaan että toivon tosiaan että toteutuu.
Kulunut vuosi tai paremminkin jo viimeiset kaksi vuotta on kuin olisi suossa rämpinyt että kyllä tähän jo helpotusta kaipaisi.
Jännitti että mitä sieltä nousee, hyvin näki niin menneistä kun muutonkin ja kuvaili niin hyvin henkilön johon olen ihastunut että ei ole epäilyksen häivää kyvyistään.

Hämmästyttävintä, mitä en oikein vieläkään ymmärrä oli kun kysyin kadottamastani riipuksesta. Naomi kysyi jotakin riipuksesta ja kuvaili sitten huonekalun, sellaisen jalallisen kaapin ja sanoi että on sen ylimmässä laatikossa. Eilen vasta tajusin mitä tarkoitti, mökiltähän se sitten löytyi. Olin kesällä saunaan mennessä jättänyt laatikkoon ja unohdin.

5

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä käännyin hänen puoleensa sellaisessa asiassa että olin kadottanut tädiltä saadun sormuksen, hyvin vanhan, eihän sillä varmasti paljoa muuta arvoa ole mutta tunnearvoa. Kysyin myös eräästä kadottamastani minulle merkityksellisestä paperista, sopimusasiaa se oli.
   Sormus löytyi paikasta, josta osasin hänen sanomansa perusteella sitä etsiä. Paperiasiaan ei tullut niin selvää että olisin löytänyt, en ainakaan vielä, sanoi että on helpompi sellaisten asioiden kohdalla, joihin on henkilökohtainen kosketus, kuten juuri siihen sormukseen. Pidin sen löytymistä hyvin epätodennäköisenä, se oli ollut vuosia kadoksissa. ihmeellinen se on tuollainen kyky että miten se voi joillakin olla. Nyt on sormus kyllä visusti minulla tallessa.

  • Anonyymi

   Minulla ei ole mikään kadoksissa mutta muuten kävin. Hyvä näkijä, hyvä kokemus.

  • Anonyymi

   Että sellainen mainos tänään....lopettaisit jo, tuo on turhan läpinäkyvää ja vähän noloa.

   • Anonyymi

    Nyt en kyllä yhtään ymmärrä että mikä mainos ja mikä on noloa...kehui tuossa muutkin Naomia niin miksi en voisi omaa kokemusta jakaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt en kyllä yhtään ymmärrä että mikä mainos ja mikä on noloa...kehui tuossa muutkin Naomia niin miksi en voisi omaa kokemusta jakaa?

    Vastasinkin aloittajan viestiin, en sinun.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   435
   5227
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4314
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   61
   3383
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2572
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1763