Aihe

Sony Bravia telkkari

Anonyymi

Muorilta jäi muutaman vuoden ikäinen telkkari , jota parikuukautta katseltuamme huomasimme, että siihen voi laittaa kiintolevyn tallennusta varten.
Vaikka käyttöohjetta televisioon ei olekkaan, sain tallennusominaisuuden laitettua.
Nyt olen ihmetellyt seuraavaa asiaa. Vaikka televisio on ollut muutaman päivän käyttämättömänäkin, öiseen aikaan tallentavan kiintolevyn merkkivalo vilkuttaa. Jotakin siellä tuntuu tapahtuvan ilman mitään tallennustakin.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Netflix/HBO/Disney/Amazon/Putin siellä lähettää teillä päivällä tallentamansa "kotivideot" ja keskusteluäänitykset ja kaiken internettiliikenteen (pornosivut!!!) keskusvarastoon analysoitavaksi ja käytettäväksi myöhemmin sopiviksi katsomiinsa tarkoituksiin.

   • Anonyymi

    Juuri tuota pelkäsinkin, onneksi sain täältä luotettavaa varmistusta epäilyilleni. Heti huomenna lähtee telkkari elektroniikkakierrätykseen meidän päivä/yöyhdynnät jää täst'edes kuvaamatta.


  • Anonyymi

   Mulla on Philipsin kanssa ihan sama ongelma. Ei hajuakaan että mitä tapahtuu. Manuaali ei kerro mitään.

  • Anonyymi

   Ihan normaalia. Sony telkkarissa on Android käyttis, joka pyörii yötä päivää vaikka ruutu on pimeänä. Tarkistelee päivityksiä, ehkä lataa ohjelmaopasta sun muuta ties mitä.

   Oman Braviani keksi laittaa kotiteatterivahvistimen aina öisin itsekseen päälle kun menin ruksaamaan Bravia Sync asetuksen, millä telkku ohjaa HDMI:n kautta muitakin laitteita. Mitään järjellistä syytä tuohon sekoiluun ei löytynyt, niinpä päätin jättää tuon sync ominaisuuden sikseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   214
   14360
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13351
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   8859
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   39
   6353
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   226
   3672