Aihe

Jätepolttolaitoksen pååstöt.

Anonyymi

Tuollaista tavaraa piipusta tulee:
hiilidioksidi CO2
typen oksidit NOx
rikkidioksidi SO2
suolahappo HCI
Edellä mainittujen lisäksi ilmakehään voi vapautua raskasmetalleja (esim. elohopeaa Hg) ja pienhiukkasia jätteen polton yhteydessä.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mielenkiintoista että voi tulla sittenkö tuota suolahappoakin?mutta niin kai poltossa kaikkea vesihöyryä on?ja sitten sitoutuu vaan sopivaan yhdistelmään??.Ikäviä tuollaiset hapot niinkuin myös sitten rikkidioksidikin..Se on sitten ikävää jos niitä kerääntyy matalapainella esim pilvien alle esim pakkasella niin astmaatikon ja terveidenkin keuhkot aika koetuksella..??

  • Anonyymi

   Parhaillaan sieltä tulee KORONAA, 19 koronatartuntaa löytynyt joukkotestauksessa.
   Missäköhän nämä ulkomaalaiset duunarit ovat majoituksessa ja nyt karanteenissa?

   Ihailkaa lähimetsiä vielä kun voitte, kohta ne ovat pystyyn kuivuneita keloja päästöistä johtuen.

  • Anonyymi

   Nyt varmaan kannattaa jemmata jo lisähappea jemmaan, luin äskein että se on jo Kaliforniassakin loppumaisillaan.
   Kait uusi paskavoimapolttolaitos jakaa ilmatteeksi jokaiselle salolaiselle ison happipullon?

  • Anonyymi

   Eivät tosiaan tiedä ihmisetet; nyt voi vielä lapsille sanoa menkää ulos leikkimään, mutta kun paskalaitos alkaa kylvämään meikllekkipäin sitä myrkkyä ilmasta .

  • Anonyymi

   Voi perkele, en siis enää voi myydä mansikkaani torilla luomuna?

  • Anonyymi

   Ei edes vihreät ole kiinpostuneet1, että kohta poltetaan kaikki teidänkin vaalijukisteet paskalaitosella

  • Anonyymi

   NIIN, MISSÄ OLIVAT NE VIHERÄT, KUN PASKANPOLTTOLAITOSTA ALETTIIN TÄNNE SUUNNITTELEMAAN, ne olivat sammata Vähäjoen rannalla nyhjäämässä.

  • Anonyymi

   Helsingissä on merkkejä Venäjän suorittamasta valmistelutoiminnasta jopa mahdollista miehitystä varten. Venäläiset värväävät Suomenvenäläisiä ja Suomalaisia toimintaan , joka voi tähdätä jopa miehitykseen. Nimien kerääjiä liikkuu varsinkin Helsingissä keräämässä mielipiteitä Venäjänmielisiltä henkilöiltä. Toiminta on härskiä eikä keinoja kaihdeta. Huumeet ovat yksi keino Venäjämielistämisessä. Psykedeelisillä huumeilla muunnellaan ihmisen mieltä. Näitä huumeita voi saada elimistöönsä jopa työpaikalla, Hyväntekeväisyysjärjestöt ja puhelinmyynnin työpaikat ovat riskialttiita tässä mielessä. Myös metalli ja rakennusalan yritykset ovat vaarallisia. Venäläisomisteisen yrityksen tunnistaa Suomessa siitä, että työehtosopimuksia ei välttämättä kunnioiteta ja palkat ovat alan keskitasoa pienemmät. Nimi voi yrityksellä silti olla Suomalainen ja omistajat sekä esimiehet ja jopa koko henkilökunta voivat esiintyä Suomalaisilla nimillä.

   Näitä huumauksia joilla mieltä pyritään muokkaamaan voi tapahtua muuallakin. Helsingissä kapakat ovat vaarallisia paikkoja, jopa tarjoilija tiskin takaa voi sekoittaa drinkkiin aineita. Tätä tapahtuu erityisesti Kalliossa.

   Suomenvenäläisten luona vieraileminen voi myös olla erityisen vaarallista tässä mielessä. Toiminta näyttää keskittyvän erityisesti pääkaupunkiseudulle.

   Psykedeeliset huumeet muokkaavat mieltä tavalla jota kohde ei välttämättä huomaa. Ihminen, joka ei tunne aineiden vaikutuksia ei edes huomaa välttämättä olevansa pilvessä. Joskus aineet vievät kohteen muistin eikä toivottua vaikutusta saavuteta. Psykedeelejä käytetään samaan tapaan kuin hipit käyttivät niitä aikanaan tajunnan muokkaamiseen. Varma keino suojautua näiden aineiden tajunnan muokkaavaa vaikutusta vastaan on pitää kiinni lujasti vanhoista mielipiteistään. Tällöin ne vain vahvistuvat entisestä. Kuinka paljon toimintaa tapahtuu muualla maassa olisi syytä kartoittaa. Tällaisia "öljymiehiä" käytettiin apuna myös Krimin valloituksessa muokattaessa Ukrainalaisten mielipiteitä.

   • Anonyymi

    Venäläistäjät kiinnittävät huomiota Suomenruotsalaisiin sukuihin joissa ei enää puhuta Ruotsia mutta sukunimi on säilytetty Ruotsalaisena. Helsingissä saavat nämä ihmiset sietää riesaksi asti Venäläistämisyrityksiä tai Venäjämielistämisyrityksiä kuten varmaan muuallakin maassa. Venäläiset kuvittelevat Ruotsia puhumattomien Ruotsinimisten olevan Suomenvenäläisiä sukuja. Kuitenkaan lähes kaikki eivät ole.


  • Anonyymi

   Ilmeisesti tällä tavalla maa-alueita Suomessa joutuu myös Venäläisten haltuun. Näiltä Ruotsia puhumattomilta Ruotsinimisltä suvuilta ostetaan maat tämän kikan avulla strategisesti tärkeiden paikkojen ympäriltä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   11188
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   131
   5008
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1798