Aihe

Vaihda avaimen paristo

Anonyymi

auto ilmoitti , etä vaihda avaimen paristo. Ei sattunut oleen paristoa, joten otin vara-avaimen käyttöön, kunnes sekin ilmoitti"vaihda avaimen paristo" Ajattelin, että vara-avaimen paristo on tuhjentynyt vanhetessaan. No paristo kaupoille mars. Ostin pariston ja vaihdoin sen ohjeiden mukaan. Meni pari päivää ja käsky"vaihda avaimen paristo" ilmestyi taas. Ostin taas uuden pariston ja katsoin että se oli tuore. Ja sitten taas sama juttu"vaihda avaimen paristo"
En siis vaihtanut paristoa kuin toiseen avaimeen, koska ajattelin että se itsestäänkin vanhenee. Kokeilin sitten paristoa siihen vara-avaimeen ja eipäs ku sama juttu taas.
Sitten ohje kirjaa lukemaan ja sieltä löytyi : "Paristo on tyhjentynyt, jos jotakin avaimen painiketta painettaessa punainen merkkivalo ei pala"
Kokeilin molemmat avaimet ja avaimen painiketta painoin ja merkkivalo paloi. Eli siis paristo ei ollu tyhjentynyt.
Mitä tämä horisee. Kannattaako tuosta välittää. Ja mitä tapahtuu jos se a avaimen paristo on tyhjä. Vaikuttaako se muuta kuin lukitukseen? Vai vaikuttaako se myös auton käynnistykeen??? Auton avainta ei laiteta mihinkään, se vain pitää olla mukana.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Perinteinen ”softavikainen” vag ei siinä sen kummempaa.

   • Anonyymi

    Selitä suomen kielellä ja kerro mitä voisin tehdä !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Selitä suomen kielellä ja kerro mitä voisin tehdä !

    Vaihda Corollaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Selitä suomen kielellä ja kerro mitä voisin tehdä !

    Älä osta halpoja paristoja. Kun ostat energizer-pariston niin kestää vuosia. Johtuu huonosta paristosta.

    https://www.prisma.fi/fi/prisma/energizer-nappiparisto-cr2032-lithium-3v-2kpl


  • Anonyymi

   Ja kun Toyotan omapojalta menee kasetti jumiin ja oma mielikuvitus tekee tenää, niin kopioidaan aloitus muun merkin alta ja vaihdetaan paremman auton nimiin. Aika säälittävää! Pidä Parin tunnin tauko ja käy ulkona, niin mielikuvitus voi alkaa toimia paremmin.

  • Anonyymi

   Autot ilmoittaa hyvissä ajoin kun paristo alkaa olla loppumaisillaan. Kun pariston vaihtaa ohjekirjan mukaisesti niin kaikki onnistuu helposti ilman ongelmia.

  • Anonyymi

   otat yleismittarin käteen ja mittaat paljonko siinä "tyhjässä" hetki sitten vaihdetussa patterissa on jännitettä jäljellä.. eli onko oikeasti tyhjä vai onko vain joku softabugi.. mutta oli miten oli niin mars vag-huoltoon siitä.. laatuun pitää vaan tottua

  • Anonyymi

   Vika on autossa olevassa vastaanottimessa, ei avaimissa tai paristossa. Tyhjällä paristolla saisi auton käyntiin painamalla avaimella käynnistysnappia (Kessy järjestelmä).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   10465
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   105
   3869