Aihe

Soita päivystys-apuun

Anonyymi

Onko nilkka nyrjähtänyt, onko jalka poikki, onko h*tosti kuumetta , onko pää irti ?
Päivystys-apu kysyy, että onko sulla ketään kaveria, joka voisi sulle käydä kaupassa, jne. Minä rupesin nauramaan, ja siitäkös hoitsu-ämm* suuttui. Hän katkaisi puhelun sit melkein heti, ei edes kuunnellu mun henkkaria.

13

122

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Arvoisa vainaa. Kyllä on korrektia ensin soitella ensin jotta selvitellään että ooysko vainaa vai mikä. Eihän vainaan oo kiva mennä päivystykseen. Kyse on hyvinvointikeskuksesta vai onko se muuttunut takas sairaalaks. Ei näissä pysy kärryllä.
   Millohan pääsis rokotettavaks kun ei kuulemma kututa. Mistä tietää et millon pitää mennä? Soitanko ensneuvvoon.

  • Anonyymi

   Niin mikä siinä siis nauratti

   • Anonyymi

    Hoitsuhan vitsaili. Kyse on hirtehishuumorista, joka on yksi huumorin alalaji. Korkeinta huumoria edustaa itseironia eli henkilö tekee itsestään pilkkaa hauskuuttaaksen muita ihmisiä.

    Esimerkiksi Spedellä meni raja jyrkästi tässä. Spede suuttui verisesti jos hänestä teki joku pilkkaa puhumattakaan että olisi itsestään vitsaillut varsinkaan negatiivisessa moodissa.


  • Anonyymi

   Joo ei sieltä apua heru. Kaikki pyörii täällä Koronan ympärillä. Jos puolen tunnin jonottamisella viimein joku vastaa, saat kuulla että moni muu on sairaampi, siis selvännäkijöitakin vielä. Vaan vaarallisempi laji nämä sairaankuljettajat. Tulevat kyllä aikanaan 112 lähettämänä. Vaan omakohtainen kokemus on kun sain yllättäen sydänoireita, jalat ei kantaneet ja muutoin kehno olo. Aikansa siinä ihmettelivät ja sitten totesivat että soita taksi jos välttämättä päivystykseen haluat. Ja jos taksissa vielä huononee, pyydä taksikuskia soittamaan hätäkeskukseen. Tunsin itseni jotenkin nöyryytetyksi kun ilkesin heitä häiritä. Jäi se taksi aloittamatta, kun tiesin etten jaksa siihen kävellä. Henkiin jäin vaikka olin parisen viikkoa huonossa kunnossa. Usko on mennyt tähän järjestelmään.

   • Anonyymi

    Juu itelläkii samansuuntaisa kokemuksia. Pää pitää olla kainalossa jotta uskoovat että kipee on. Sittekii nettiä selaileva neiti luukulla voi tehdä diagnoosin että piä siitä päästä kiinni ettei putoo ja häviä. Ja vielä totee että sitä on ollu liikkeellä.


  • Anonyymi

   Mikkelissä on kyllä vähän turhan hurjaa tuo touhu. Mut luotetaan et parhaansa tekevät.

   • Anonyymi

    Jos edelliset sitä parasta, en uskalla ajatellakaan sitä kelvotonta.


  • Anonyymi

   Samaa umpimätää kieroa ja saastaista kuin koko kaupunki.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä


  • Anonyymi

   Se menee vakavuuden mukaan, sen jälkeen pärstän mukaan. Vähän sellaista arkipäivän poro-erottelua

   • Anonyymi

    Ja jos tuota "poroerottelua" ei tehtäisi, eli mentäisi subjektiivisen hädän mukaan, olisi päivystys heti tukossa.


  • Anonyymi

   Nauratti vaan tuo sama kysymys. Ei se polvi parane, vaikka olis kaverina sen hoitsun oma ukko ! Ämmä otti nokkiinsa, kun vähän kritisoin.

   • Anonyymi

    Pinna on jokapuolella aika kireällä niin enpä ihmettele


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12067
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   161
   9450
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   7290
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   16
   4492
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2937