Uusi kaupunginjohtaja?

Anonyymi

Kenestä uusi kaupunginjohtaja 18 hakijan joukosta?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onks löytyny?

      • Anonyymi

        Haastattelut oli.
        Toivottavasti ei kepun Panda hanke tule tänne.
        Kiinan luonnonsuojelu vie meidätkin konkurssiin.
        Ähtäristä jos tulee kepulsinen johtaja olemme Panda kakassa.


    • Anonyymi

      Eiköhän valita oikea.
      Tuskin kansakoulun opettajia

      • Anonyymi

        Kansakpului ei oo ees olemassakkaa ennää.


    • Anonyymi

      Kaupunginjohtajalta vaadin seuraavia ominaisuuksia.

      1. Osaa ajatella tavallisen naantalilaisen etuja.

      2. Pystyy ajattelemaan niin, että kaikilla naantalilaisilla tulotasosta riippumatta on mahdollisuus päästä uimaharrastuksen pariin myöskin talvella. Joten uusi kaupunginjotaja rakennuttaa uimahallin Naantaliin, jotta tavallinen ihminen pääsee uimaan pakkasillakin, kuntoilemaan. Vaikka kylpylä on täällä, niin sinne ei ole varaa mennä kaikilla. Moni ei ole milloinkaan käynyt siellä, vaikka on koko ikänsä asunut Naantalissa ja ihan vaan hintojen vuoksi/ takia. Kylpylä on yritys, joka pyrkii mahdollisimman suuriin tuloihin ja omaisuuksiin, joten kaupunginjohtajan on unohdettava tuo kykylän tulojen määrä ja aloitettava sieltä kaduntallaajan tasolta. Eli uimahalli Naantaliin kaikille Naantalilaisille avoin, ei liian kallis.

      3. Liikennesuunnittelu uudelleen, johon voi vaikuttaa kaupunginjohtaja itse. Nopeusrajoitukset alas niin Naantalin kaupunkiin saavuttaessa kuin Luonnonmaalla, Marimaskussa ja Rymättylän alueella. Liian lujaa ajetaan ja siitä johtuva melusaasta tuhoaa niin ihmistä kuin luontoa. Liikenne pois kokonaan vanhan kaupungin alueelta. Jotta tämä olisi mahdollista niin autoille tultava parkkipaikkoja kaupungin alueelta lisää, jonna ne autot voi jättää ja kävellen siirtyä vanhaan kaupunkiin.

      4. Uudelta kaupunginjohtajalta pitää vaatia luonnon kunnioittamista niin ettei naatalin ympäristön kaunis luonto pääse tuhoutumaan mm. rakentamalla lisää sellaisiin paikkoihin, jotka ovat olleet vuosikymmenet niitä kunnioitettavia ja kauniita niinkuin kalalajeiltaan ja linnustoltaan tärkeitä ja rikkaita alueita. Nyt tuo asuntomessualua on juuri tuo, jota ollaan ihmetelty, miksi annetaan tuhota Luonnonmaan parhaimmat kauniit alueet. Naantali rakentaa ja lisää väestöä aivan vääriin paikkoihin.

      5. Luonnonmaalla on suuria metsiä, jotka on ehdottomasti asetettava luonnonsuojelualueiksi. Tuho, mikä nyt vallitsee Luonnonmaalla, johtuu lie kaupungin haluista saada tuhota luontoa lisää. Jatkuvaa rakentamista ja metsien kaatoa. Kaupunginjohtajan on tässäkin asiassa kuunneltava asukkaita, ei mennä rikkaiden etujen mukaisesti. Luonnonmaalla on kuulemma ollut ihmisten pakko myydä omaa maatansa kaupungille, jotta rakennuksia saadaan lisää. Onko tämä totta vaiko satua?????

      6. Tonttienmyynnissäkin on se omistajan vastuu ja ahneus se on mikä siellä myyjilläkin on takaraivossa. Oikeen vihaksi pistää.

      7. Myöskin sen verran tulee kaupunginjohtajan puuttua tuohon arkkuhautausasiaan, että Naantalin vanhalle hautausmaalle saisi haudata vastaisuudessakin sellaisiin hautoihin, joissa on tilaa ja vuodet kuluneet tarpeeksi arkkuhautauksia. Vanhalla hautausmaalla on osa laitettu uurnahaudoiksi ja hyvä niin, mutta vanhoihin käypiin sukuhautoihin tulee saada haudata arkkuhautauksia. Näin on kaikissa kunnissa ja kaupungeissa.

      8. Pieni, mutta ikävä asia tulee saada pois kitkettyä ja se on nuo hostellit ja huonot homevuokrahuoneistot kesäaikaan. Samoin kerrostaloissa joissakin on vuokrattu hotellihuonetarkoituksessa sijoitusasunto, jolloin koko ajan lappaa tuntemattomia ihmisiä rappukäytävissä, niin ulkomaisia kuin kotimaisia ihmisiä. Tuo vaarantaa asukkaiden elämää. Koskaan ei voi tietää millaisia hotelliasukkaita on muutaman yön tai viikon omassa rapussa hotellihuoneeksi vuokratussa asunnossa. Isännöitsijöille vaan tiedoksi tämäkin asia. Koko talon turvallisuus kärsii ja mesaasta ja tupakansavu senkun kuuluu ja haisee ja juoppoja örveltää hyvissäkin taloyhtiöissä. Saa loppua tällainen touhu. Kaupunginjohtaja puuttukoon asiaan, jos joku ihminen valittaa.

      9. Kaupunginjohtajalle kuuluu myöskin harmaantalouden kitkeminen virkavaltaa apunakäyttäen.

      10. Kaupunginjohtajalle kuuluu myöskin ottaa terveydenhuolto käsiinsä niin, että kaikki Naantalin terveyskeskuksessa toimii moitteettomasti. Myöskin se, että siellä kunnioitetaan asiakkaita niin avohoidon puolella kuin vuodeosastolla. Myöskin, jos joku ihminen valittaa kaupunginhallitukselle huonosta/ väärästä kohtelusta terveyskeskuksessa, tulee asiaan puuttua välittömästi. Huonot hoitajat ja ilkeilijät on saatava pois sieltä. Vuodeosaston potilaita ei saa tainnuttaa rauhoittavilla lääkkeillä eikä saa istuttaa niin, että potilas nukahtaa tuoliinsa. Myöskin tulee palkata hyviä, kunnollisia hoitajia lisää, jotta vanhukset pääsevät käytävälle kävelemään, siis ei saa käyttää vanhuksilla aivoja lamauttavaa lääkettä, kun muutenkin se ajtuksen juoksu on hitaampaa.

      11. Varoja tulee saada lisää katujen puhdistukseen ja hiekoitukseen talviaikana, jotta vältytään turhilta murtumilta. Siis jalkakäytävät oltava kunnossa.

      On paljon asioita, joihin uusi kaupunginjohtaja saisi kiinnittää huomionsa ja myöskin ryhtyä toimiin.

    • Anonyymi

      ihan sama joku ketä korottaa heti ittelles palkkaa

    • Anonyymi

      Hyviä hakijoita tuli, mutta Herpiö näyttää parhaalta nykyiseen Naantaliin. Toinen on maakuntajohtaja Leppänen.

      Katteluksen poika hakee viisi vuotta liian aikaisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe