Aihe

42 miljoonaa murhaa vuonna 2019

Anonyymi

Maailmassa tehtiin yli 42 miljoonaa aborttia vuonna 2019. Right to Life UK -järjestön mukaan se on yleisin yksittäinen kuolinsyy.

Christian Today uutissivusto (7.1.2020) uutisoi, että Worldometers-palvelun kokoamien tilastojen mukaan maailmassa tehtiin viime vuonna noin 42.4 miljoonaa aborttia. Organisaatio, joka ei laske abortteja mukaan kuolleisuuslukuihin, sai selville, että kaikista muista syistä johtuvia kuolemia oli maailmanlaajuisesti noin 58.6 miljoonaa vuonna 2019. Britannian Right to Life -järjestö tuo esiin, että aborteista johtui näinollen 42% kaikista kuolemista.

Aborttien aiheuttamien kuolemien määrä ylittää Right to Life UK -järjestön mukaan reilusti kaikki muut yksittäiset kuolinsyyt. Syöpään kuoli viime vuonna noin 8 % (8.2. miljoonaa) ja muihin sairauksiin noin 13 % (13 miljoonaa) kaikista kuolleista. Lisäksi hieman alle neljännes kaikista raskauksista (22%) päättyi raskauden keskeytykseen ja 33 elävänä syntynyttä lasta kohden 10 syntymätöntä lasta abortoitiin.

Worldometers arvioi 6.1.2020, että tänä vuonna on jo tehty yli 646 000 aborttia.

Worldometers on itsenäinen sivusto, joka tekee laajaa tutkimusta ja kerää tietoa hallituksilta ja järjestöiltä päämäränään tehdä maailman tilastoista saavutettavia laajalle yleisölle ympäri maailmaa. Sen tietoaineistoja on julkaistu yli 2000 tieteellisessä julkaisussa, niitä ovat käyttäneet BBC ja YK ja niiden luotettavuuden on vahvistanut myös itsenäinen faktantarkistussivusto, Snopes, jonka mielestä aborttia ei ylipäätään pitäisi laskea kuolinsyyksi.

Suomessa tehtyjen aborttien määrä on huomattavan pieni maailmanlaajuisessa vertailussa: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa tehtiin 8 602 aborttia vuonna 2018 eli alle 8 keskeytystä 1000 hedelmällisyysikäistä naista kohti. Aborttien kokonaismäärä ja väestöön suhteutettu määrä oli THL:n mukaan vuonna 2018 matalin vuoden 1970 raskaudenkeskeytyksiä koskevan lainsäädännön voimaantulon jälkeen. Erityisesti alle 20-vuotiaiden raskaudenkeskeytysten määrä on vähentynyt Suomessa merkittävästi viime vuosina.

9

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No mutta toihan on hyvä!
   Taivaassa on siis 42 miljoonaa sielua enemmän. Jos noikin ois syntyny ja eläny normaalin kaavan mukaan, niin tosta määrästä 1000 ois syntyny lestanttiperheeseen. Ja niistä tuhannesta 89% ois jättäny jollain aikavälillä lestanttiuskon.
   Eli hurjan hyvin kävi noille 42 miljoonalle sikiölle. Pääsivät taivaan kotiin ilman ensimmäistäkään syntiinlankeemusta.
   Mitä siis itkette ja vaikerratte?

  • Anonyymi

   Ilm. 7:9
   """""
   Sen jälkeen näin minä, ja katso, suuri joukko, jota ei yksikään lukea taitanut, kaikista pakanoista, ja sukukunnista, ja kansoista ja kielistä, seisovan istuimen edessä ja Karitsan edessä, valkeilla vaatteilla puetetut, ja palmut heidän käsissänsä.
   """""

   Tuohon edelliseen kommenttiin: Hyvinhän niille 42 miljoonalle ihmissielulle kävi, mutta miten käy niille ihmispoloille, jotka heidät murhasivat?

   • Anonyymi

    No mutta mitä välii sillä? Taivaaseen päätyneitä sikiöitä on kuitenkin enmpi, kuin niitä abortin tekijöitä.
    On jopa suotavaa että nainen abortoi mahdollisimman monta kertaa. Näin taivas saadaan täyteen.


  • Anonyymi

   Suurin osa raskauksista päättyy spontaanisti hyvin varhaisessa vaiheessa. Jumala on siis suurin murhaaja, 42 miljoonaa vuodessa ei ole mitään hänelle. Ehdotan että Jumala hirtetään munistaan rikoksista ihmiskuntaa kohtaan

   • Anonyymi

    Kannatetaan!
    Jumalalta on syytä napsasta ainakin pallit pois, ettei hän enää sorru huorinteon syntiin.
    2000 vuotta sitten jumala hässi toiselle miehelle varatun naisen kanssa, jonka seurauksena syntyi avioton, jeesuksen nimellä tunnettu lapsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannatetaan!
    Jumalalta on syytä napsasta ainakin pallit pois, ettei hän enää sorru huorinteon syntiin.
    2000 vuotta sitten jumala hässi toiselle miehelle varatun naisen kanssa, jonka seurauksena syntyi avioton, jeesuksen nimellä tunnettu lapsi.

    Jeesus oli samalla myös itse että tämä Jumala, joten hän teki oman äitinsä raskaaksi. Maria oli niin kovin nuori että nykyään sellainen teko katsottaisiin raiskaukseksi. On se härski kirja tämä Raamattu!


  • Anonyymi

   Lisää abortteja!
   Koko kristinusko (lestaatiolaisuus mukaan lukien) perustuu ihmisuhreihin.
   Jumala murhautti aviottoman lapsensa.
   Siksipä raskauden keskeyttäminen on mitä suurimmassa määrin suotavaa, jopa toivottavaa.

  • Anonyymi

   Rohkeasti vain abortin tekoon, jos ja kun siltä tuntuu.
   Harva nainen tekee aborttiaan itse, joten ei siinä naisen taivaspaikka ole uhattuna.
   Jumalakin tapatti ainoan poikansa muilla.

  • Anonyymi

   Jumala murhautti oman poikansa, eli hän teki abortin.
   Se oli mitä suurin osoitus rakkaudesta. Eli menkää naiset jatkossakin rohkein mielin sinne raskaudenkeskeytykseen.
   Ei ole sen suurempaa rakkauden osoitusta, kuin oman jälkikasvun surma.
   Toimikaa kuten jumalanne toimi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   103
   4696