Aihe

Soitto salaisesta numerosta?

Anonyymi

Eli mulle on ny soitettu kaksi kertaa salaisesta numerosta. Ekan kerras marraskuussa ja tokan kerran joulukuussa. Puhelujen välis oli tasan kuukausi. Kun vastasin puhelimeen ei kuulunu mitään ja puhelu kesti molemmilla kerroilla 6 sekunttia. Puhelut on tullu siinä 18.00-21.00 välisenä aikana ja nyt on menny taas tasan kuukausi viime puhelusta ja kello on nyt 0.15.
Eli mitä teen jos se soittaa taas tänään ja mikä se numero vois olla.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "mitä teen jos se soittaa taas tänään"
   Nähdäkseni useimmat nykyaikaiset matkapuhelimet ainakin tarjoavat sinulle kolme vaihtoehtoa.
   Voit:
   a) olla tekemättä mitään ja antaa vain soida
   b) hylätä puhelun
   c) vastata puheluun

   "mikä se numero vois olla"
   Kristallipalloni toimii tänään vähän huonosti, joten en pysty oikein juuri nyt etälukemaan, että kukahan tämä salaisesta numerosta soittaja voisi olla. Siinä asiassa en siis valitettavasti pysty auttamaan.

  • Anonyymi

   Että oikein puhelu salaisesta numerosta?!

   Vielä noin 25 vuotta sitten oli käytössä lankapuhelimet ja 99% niistä oli sellaisia numeronäytöttömiä, joten koskaan et tiennyt kuka soitti.

   Ja mikä pahinta murtovaras tai tv-lupatarkastaja saattoi soittamalla selvittää olitko kotona... Käytännössä kukaan ei jättänyt vastaamatta kun lankapuhelin soi.

   Siitä on useita vuosia kun soittajan numerontietoihin saattoi luottaa. Nykyisin netissä on palveluita joissa maksua vastaan saat näkymään soittajan numerona ihan minkä tahansa numeron.

   Jos noin paljon pelottaa tuntematon numero soittajana, niin vanha tuttu keino on se, että antaa isän, veljen tai poikaystävän vastata puhelimeen. Perverssit menettää aika nopeasti mielenkiintonsa kun tytön sijasta vastaa römeä miehen ääni.

  • Anonyymi

   Puhelimen voi säätää niin,että se ei soi jos tuntemattomasta numerosta soitetaan.
   Minulla on ollut tämä jo vuosia käytössä ja hyvin on toiminut.

  • Anonyymi

   polliisi soitti

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610