Aihe

Ikävyyksiä tulossa, sanovat muukalaiset

Anonyymi

Muukalaisilla on kykyjä, keinoja tai välineitä joiden avulla he voivat ennakoida tulevaisuuden tapahtumia. Olen kuullut heidän kertovan useassakin kanavoinnissa että vaikeat ajat olisivat tulollaan.

He eivät kerro yksityiskohtia meille vaikka varmaan niistäkin tietäisivät.

3

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinhän ne aina sanoo, pahaa on tulossa, mutta mepä ei kerrota mitä. Lällällää!

   • Anonyymi

    Uskot siis heidän olemassaoloonsa.

    Kertomattomuuteen on syynsä jotka perustuvat heidän käsityksiinsä olevaisen luonteesta, mutta myöskin hyvin käyttäytyvien sivilisaatioiden sääntökirjaan.


  • Anonyymi

   Vaan mitä puuhaavat nämä ja kenen luvalla, millä oikeudella ja salassa??

   Faktatietoa Bilderberg-salaseurasta

   Motto: hölmö ei ole se, joka ei tiedä, mutta superhölmö on se, joka ei haluakaan tietää.

   Monet eivät usko salaseuran olevan olemassakaan, mutta tässä tulee tosiasioita salaseurasta. Seura perustettiin jo vuonna 1956 Hollannissa, missä ensimmäinen kokous pidettiin hotelli Bilderbergissä. Siitä salaseuran nimi juontuu.

   Bilderberg-ryhmä on tavallaan suuri vapaamuurariloosi, joka toimii kuten vapaamuurarit. Vapaamuurareilla on 33 astetta ja alimmilla asteilla ei tiedetä mitään, mitä ylimmillä asteilla touhutaan. Heillä on kaksi totuutta, toinen alimpia asteita varten ja toinen, joka on ylimpien asteiden totuus. Ne eroavat toisistaan paljon, se tiedetään. On olemassa todisteita useampiakin , että ylimmällä asteella jossa on Illuminati eli ”täysin valaistuneet” palvellaan Luciferia, saatanaa, antikristusta, jolle uhrataan jopa pieniä lapsia.
   Saatanan palvonta on muuten Suomessakin kasvussa varsinkin nuorempien keskuudessa. Mm. viihdetaiteilijat ovat monet liittyneet vapaamuurareihin hölmöyttään ja tietämättä mihin ovat antautuneet, saatanalle.

   ”Bilderbergin alkuunpanija oli puolalaissyntyinen Joseph Retinger, joka oli toisessa maailmansodassa Britannian SOE:n agentti ja kiertävä diplomaatti. Sodassa Retinger toimi linjojen takana Puolassa. Sodan jälkeen hän paneutui kamppailuun yhtenäisen Euroopan puolesta CIA:n tuella. Hänen toimintansa seurauksena 29. toukokuuta 1954 Alankomaiden Oosterbeekin Hotel de Bilderbergissä järjestettiin kolmipäiväinen huippusalainen kokous, jossa 75 eri alojen merkittävää henkilöä 14 maasta pyrki keskustelemalla yksimielisyyteen maailmanpoliittisista aiheista. Tunnetuin osallistujista oli liikemies David Rockefeller. Osallistujajoukon toivottivat tervetulleiksi Retinger itse ja toinen Bilderbergin perustajahahmoista Alankomaiden prinssi Bernhard.” Lähde: Wikipedia

   Kuten edelläolevasta jo käy selville oli koko ryhmän perustamisen tarkoitus ensinnäkin yhdistää Eurooppa liittovaltioksi USA:n malliin ja sitten ”uusi maailmanjärjestys”, joka on ikivanha Jesuiittojen jo himoitsema hanke.
   Myöhemmin on Bilderberg-salaseura laajentunut käsittämään jo koko läntisen maailman ja Aasiassa vaikuttaa sen sisarseura Trilateraalinen komissio, jolla on toimintaa myös Euroopassa. Mainittakoon että mainitun komission yksi eurooppalainen johtaja on entinen Suomen pääministeri Esko Aho.

   Bilderberg-salaseurassa noudatetaan Chatham House-sääntöä.
   Chatham House -sääntö (engl. Chatham House Rule) on tiedotustilaisuuksien osallistujille annettu sääntö, jonka mukaan esitettyä tietoa saa vapaasti käyttää, kunhan lähdesuojasta pidetään huolta siten, ettei asian esittäjää kerrota tai asiasisältöä yhdistetä esittäjäänsä.
   Sääntö liittyy Chatham Houseen (Royal Institute of International Affairs), jossa haluttiin, että asioista voidaan keskustella avoimesti.

   Eli suomeksi sanottuna kaikki mitä suljetuissa kokouksissa puhutaan on julkisuudelta salattava. Mutta osanottajat voivat vapaasti käyttää saamaansa tietoa omassa työssään esim. Suomen pääministerinä kertomatta mistä on tiedon saanut ja keneltä. Kysymyksessä on siis salaseura.

   Suomalaisia on kaikkiaan yli 50 henkilöä osallistunut salaseuran konferensseihin. Heistä tunnetuimpia ovat presidentit Ahtisaari ja Sauli Niinistö, pääministerit Esko Aho, Matti Vanhanen, Paavo Lipponen, Alex Stubb ja Jyrki Katainen sekä muista entisistä ja nykyisistä ministereistä mm. Jutta Urpilainen ja Eero Heinäluoma sekä Anne Berner. Lähde: Wikipedia

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   216
   14572
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13403
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   8960
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   40
   6412
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   230
   3731