Ikävyyksiä tulossa, sanovat muukalaiset

Anonyymi

Muukalaisilla on kykyjä, keinoja tai välineitä joiden avulla he voivat ennakoida tulevaisuuden tapahtumia. Olen kuullut heidän kertovan useassakin kanavoinnissa että vaikeat ajat olisivat tulollaan.

He eivät kerro yksityiskohtia meille vaikka varmaan niistäkin tietäisivät.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinhän ne aina sanoo, pahaa on tulossa, mutta mepä ei kerrota mitä. Lällällää!

      • Anonyymi

        Uskot siis heidän olemassaoloonsa.

        Kertomattomuuteen on syynsä jotka perustuvat heidän käsityksiinsä olevaisen luonteesta, mutta myöskin hyvin käyttäytyvien sivilisaatioiden sääntökirjaan.


    • Anonyymi

      Vaan mitä puuhaavat nämä ja kenen luvalla, millä oikeudella ja salassa??

      Faktatietoa Bilderberg-salaseurasta

      Motto: hölmö ei ole se, joka ei tiedä, mutta superhölmö on se, joka ei haluakaan tietää.

      Monet eivät usko salaseuran olevan olemassakaan, mutta tässä tulee tosiasioita salaseurasta. Seura perustettiin jo vuonna 1956 Hollannissa, missä ensimmäinen kokous pidettiin hotelli Bilderbergissä. Siitä salaseuran nimi juontuu.

      Bilderberg-ryhmä on tavallaan suuri vapaamuurariloosi, joka toimii kuten vapaamuurarit. Vapaamuurareilla on 33 astetta ja alimmilla asteilla ei tiedetä mitään, mitä ylimmillä asteilla touhutaan. Heillä on kaksi totuutta, toinen alimpia asteita varten ja toinen, joka on ylimpien asteiden totuus. Ne eroavat toisistaan paljon, se tiedetään. On olemassa todisteita useampiakin , että ylimmällä asteella jossa on Illuminati eli ”täysin valaistuneet” palvellaan Luciferia, saatanaa, antikristusta, jolle uhrataan jopa pieniä lapsia.
      Saatanan palvonta on muuten Suomessakin kasvussa varsinkin nuorempien keskuudessa. Mm. viihdetaiteilijat ovat monet liittyneet vapaamuurareihin hölmöyttään ja tietämättä mihin ovat antautuneet, saatanalle.

      ”Bilderbergin alkuunpanija oli puolalaissyntyinen Joseph Retinger, joka oli toisessa maailmansodassa Britannian SOE:n agentti ja kiertävä diplomaatti. Sodassa Retinger toimi linjojen takana Puolassa. Sodan jälkeen hän paneutui kamppailuun yhtenäisen Euroopan puolesta CIA:n tuella. Hänen toimintansa seurauksena 29. toukokuuta 1954 Alankomaiden Oosterbeekin Hotel de Bilderbergissä järjestettiin kolmipäiväinen huippusalainen kokous, jossa 75 eri alojen merkittävää henkilöä 14 maasta pyrki keskustelemalla yksimielisyyteen maailmanpoliittisista aiheista. Tunnetuin osallistujista oli liikemies David Rockefeller. Osallistujajoukon toivottivat tervetulleiksi Retinger itse ja toinen Bilderbergin perustajahahmoista Alankomaiden prinssi Bernhard.” Lähde: Wikipedia

      Kuten edelläolevasta jo käy selville oli koko ryhmän perustamisen tarkoitus ensinnäkin yhdistää Eurooppa liittovaltioksi USA:n malliin ja sitten ”uusi maailmanjärjestys”, joka on ikivanha Jesuiittojen jo himoitsema hanke.
      Myöhemmin on Bilderberg-salaseura laajentunut käsittämään jo koko läntisen maailman ja Aasiassa vaikuttaa sen sisarseura Trilateraalinen komissio, jolla on toimintaa myös Euroopassa. Mainittakoon että mainitun komission yksi eurooppalainen johtaja on entinen Suomen pääministeri Esko Aho.

      Bilderberg-salaseurassa noudatetaan Chatham House-sääntöä.
      Chatham House -sääntö (engl. Chatham House Rule) on tiedotustilaisuuksien osallistujille annettu sääntö, jonka mukaan esitettyä tietoa saa vapaasti käyttää, kunhan lähdesuojasta pidetään huolta siten, ettei asian esittäjää kerrota tai asiasisältöä yhdistetä esittäjäänsä.
      Sääntö liittyy Chatham Houseen (Royal Institute of International Affairs), jossa haluttiin, että asioista voidaan keskustella avoimesti.

      Eli suomeksi sanottuna kaikki mitä suljetuissa kokouksissa puhutaan on julkisuudelta salattava. Mutta osanottajat voivat vapaasti käyttää saamaansa tietoa omassa työssään esim. Suomen pääministerinä kertomatta mistä on tiedon saanut ja keneltä. Kysymyksessä on siis salaseura.

      Suomalaisia on kaikkiaan yli 50 henkilöä osallistunut salaseuran konferensseihin. Heistä tunnetuimpia ovat presidentit Ahtisaari ja Sauli Niinistö, pääministerit Esko Aho, Matti Vanhanen, Paavo Lipponen, Alex Stubb ja Jyrki Katainen sekä muista entisistä ja nykyisistä ministereistä mm. Jutta Urpilainen ja Eero Heinäluoma sekä Anne Berner. Lähde: Wikipedia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe