Aihe

Tosi ällö paikkakunta

Anonyymi

Mä muutin pois sieltä jo nuorena. Vieläkin puistattaa kaikki nyrpeät katseet esim. kirjakauppa, linjuri-asema, Osmotex , Posti, apteekki, S-market, jne. Jos ajan bussissa siitä ohi, niin en viitsi edes katsoa. Mä olen nyt jo 44-vuotta. Kiitos kaikille kus*päille ja paljon terveisiä .

6

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä. Persläpi. Täyttä paskaa. Kummajaisia. Ilkeitä. Kateellisia. Kyyliä. Itsekkäitä. Inhottavia. Sisäpiiriä.
   Mutta Pori, ah mikä sielunrauha. Viimein pääsin rannikolle tänne fiksujen ihmisten asumapaikoille. Juvalla kävin työssä hetken, ja vaikka olisi ainoa paikka Suomessa, muuttaisin ulkomaille. Huonomaineisin kunta Etelä-Savossa. Edes Mikkelin ihmiset eivät arvosta Juvaa. En kehuja kuullut koskaan. Tämä johtuu Juvan sisäpiirien toiminnasta ja itsekkyydestä. Ajakaa ohi vaan, säilyy parempi elämä.

   • Anonyymi

    Pori on kyllä aivan perseestä, melkein yhtä sisäsiittoinen ja friikki mesta kuin Juva, isompi vaan. Molemmat on tullut kokeiltua.


   • Anonyymi

    En voisi muuttaa mihinkään Poriin, kun en ymmärrä niitten murretta. Mä muutin Juvalta pois, mutta pysyttelen täällä Savossa kuitenkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En voisi muuttaa mihinkään Poriin, kun en ymmärrä niitten murretta. Mä muutin Juvalta pois, mutta pysyttelen täällä Savossa kuitenkin.

    Joskus nuorena vierailin Punkalaitumella. Kuuntelin ihmisten puhetta ja meinasi oksennus tulla. En ole senjälkeen reissannut Länsi-Suomeen.


  • Anonyymi

   Kauheita tollaset tuppukylät, ei ihme kuin kaikki on sinkkuja newyorkissa?

  • Anonyymi

   Kyllä se niin on että mitä isompi mesta, sen paree. Pikkukylät on kuppasia paikkoja. Jos verrataan Pori ja Juva, niin Porissa on liki 13 krt enemmän populaa. Sinne jo häviää ihminen. Juvalle ei mitenkään varmasti. Onko Porin ihmiset lupsakoit, en tiedä mut savolaiset ihmiset on oma kansansa kokonaan. Itäsuomalaiset ovat tilastojen mukaan masentuneita, avioeroja paljon, työttömyyttä jne. Jotta ei ehkä parasta aluetta tervejärkiselle ihmiselle. Anteeksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   250
   17894
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13776
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   10111
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   58
   7283
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   310
   4453