Aihe

Nyt tarvitaan

Anonyymi

maistuvan kaalilaatikon resepti.

23

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka kaukokatsoja näki keräkaalin keittiössäni?

      • Anonyymi

        Kaukonäkijä tapittaja Marin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaukonäkijä tapittaja Marin?

        Marinilla ei ole kaalikorvia. Mutta tappikaali silmät on.


    • Anonyymi

      onko tästä tullut joku ruokapalsta, kun jatkuvasti ohjeita kysellään????? ohjeita löytyy googlettamalla ihan mahdottomasti, turhaa tätä palstaa tollasilla kyselyillä täyttää.

      • Anonyymi

        Mikä on tärkeämpää, kuin hyvät ruokareseptit?


    • Anonyymi

      tee omasta päästä

      • Anonyymi

        Se ei ole kerällä....
        Beng


    • Anonyymi

      Eikö kukaan tee maistuvaa kaalilaatikkoa?

      • Anonyymi

        Okeiokei.
        Pilkkoan kaalin suikaleiksi kattilaan. 1 kohtuukokoinen kaali.
        Vähän nestettä.
        Paistan jauhelihaa, mieluummin nautaa n. 400 - 500 gr.
        Kun kaali on vähän hautunut, laitan sitä uKannelliseen univuokaan vuorotellen jauhelihan kanssa.
        Napsasen joukkoon porkkana kuutioita tai siivuja.
        Kasvisliemikuutiota 1 murskaan samalla joukkoon sinne tänne.
        Hieman nestettä.
        Jos jauheliha on esim. nautasikaa, lihalientä vain puolikas.
        Niin ja pippureita voi laittaa sinne tänne joukkoon.
        Haudutan muistaakeni 150 - 170° hitaasti 1,5 tuntia.
        Voi tarkistaa, miten on muhinut esim. 1 tunnin päästä.
        Esikypsennyshän vähentää uuniaikaa.
        Kaalin pitäö 'sulaa' pehmeäksi.
        Beng
        Kyllä tätä syö. Puolukan kanssa, miksei punajuurenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Okeiokei.
        Pilkkoan kaalin suikaleiksi kattilaan. 1 kohtuukokoinen kaali.
        Vähän nestettä.
        Paistan jauhelihaa, mieluummin nautaa n. 400 - 500 gr.
        Kun kaali on vähän hautunut, laitan sitä uKannelliseen univuokaan vuorotellen jauhelihan kanssa.
        Napsasen joukkoon porkkana kuutioita tai siivuja.
        Kasvisliemikuutiota 1 murskaan samalla joukkoon sinne tänne.
        Hieman nestettä.
        Jos jauheliha on esim. nautasikaa, lihalientä vain puolikas.
        Niin ja pippureita voi laittaa sinne tänne joukkoon.
        Haudutan muistaakeni 150 - 170° hitaasti 1,5 tuntia.
        Voi tarkistaa, miten on muhinut esim. 1 tunnin päästä.
        Esikypsennyshän vähentää uuniaikaa.
        Kaalin pitäö 'sulaa' pehmeäksi.
        Beng
        Kyllä tätä syö. Puolukan kanssa, miksei punajuurenkin.

        Käykö kirsikkahillo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käykö kirsikkahillo?

        Kokeile, jos käy.
        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeile, jos käy.
        Beng

        Kermaaaaaaa olla pitää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kermaaaaaaa olla pitää

        tälläinen viriili vaari alkaa olemaan iltasella itsensä kanssa lujilla
        jos kermaa viellä
        nj


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kermaaaaaaa olla pitää

        Voit vapaasti vatka ja tursottaa, jos mieli tekee.
        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokeile, jos käy.
        Beng

        Olen käyttänyt kirsikkahilloa puolukkahillon tilalla.


    • Anonyymi

      Rouva tänään tekaisi kaalilaatikon,, oivallista maistelun jälkeen todettuna. En kysynyt valmistusohjetta. Syömme ilmeisesti huomenna sitten sitä, keitettyjen pottujen ja puolukkahillon kera.

      Kaali on hyvä ja edullinen ruoka aine, tosinkin aika lailla "voimallinen" eli ei enempää kuin korkeintaan kahtena päivänä peräkkäin,,muuten tulee vatsan kanssa ongelmia.

    • Anonyymi

      Ota Mysin resepti vanhasta HS kuukausiliitteestä.

    • Anonyymi

      Kun tein ensimmäisen kerran elämässäni kaalikeittoa, se oli parasta kaalikeittoa, mitä olen koskaan syönyt. Samaa voi käyttää toivottavasti soveltaen myös kaalilaatikkoon. Ensin keitin karitsanpotkia toista tuntia. Sitten lisäsin porkkanaa ja sipulia kattilaan ja keittelin niitä puoli tuntia. Sitten otin luut pois, lisäsin kaalin ja meiramin, vähän suolaa ja mustapippurirouhetta.

      Eli uuniin kannelliseen pataan karitsanpotkia veden kanssa, jne.

      • Anonyymi

        Niinpä lienee aidossa kaalioadassa lammasta.
        Possun potkan mausta hernekeitossa en pidä, joten mitähän tykkäisin keitostasi.
        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä lienee aidossa kaalioadassa lammasta.
        Possun potkan mausta hernekeitossa en pidä, joten mitähän tykkäisin keitostasi.
        Beng

        Olekkos Beng syönyt laskiaisrokkaa, jossa on palvattuja siansorkkia?
        On kyllä makoisia imeskellä niitä sorkkia, antavat rokalle oivan maun.
        Potka on parempaa palvattuna, sopii silloin paremmin rokkaan. Makioiks!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olekkos Beng syönyt laskiaisrokkaa, jossa on palvattuja siansorkkia?
        On kyllä makoisia imeskellä niitä sorkkia, antavat rokalle oivan maun.
        Potka on parempaa palvattuna, sopii silloin paremmin rokkaan. Makioiks!

        No, enpäs ole. Ovat ja ovat olleet suurta herkkua joskus muinoin ja vielä jossain.
        En pystyisi. En.
        En tosin ole syönyt sammakonkaan koipia. Hirveä määrä sammakoita, jotta koivilla tulisi kylläiseksi. Kurnuparat.
        Beng


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hiukka otraryynejä joukkoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

      Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
      Kotimaiset julkkisjuorut
      304
      20551
    2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

      Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
      Kotimaiset julkkisjuorut
      328
      5971
    3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

      Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
      Maailman menoa
      308
      3584