Aihe

Bugatti oli ylivoimaisesti eniten myyty merkki Suomessa 2020

Anonyymi

Tilastot eivät valehtele: Bugatti myi 24000 autoa Suomessa vuonna 2020, kun Toyota jäi vajaaseen 14000. Bugattin myyntilukuihin on laskettu myös Bentley, Lamborghini, Porsche, Audi, Seat ja Volkswagen. Näin ylivoimainen on Bugatti verrattuna itäauto Toyotaan!

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä Skooda? Skoodahan on selvä Bugatti. Bugatti on muuten ranskalainen auto alunperin. Ranskalaiset osaavat auton teon.

   • Anonyymi

    Skoda on siis ranskalainen jopa melkein luksus itäauto.


   • Anonyymi

    Skoota on niin merkityksetön että unohtui listasta.


  • Anonyymi

   Ja Hispano-Suiza.

   • Anonyymi

    Mikä tarkoittaa sananmukaisesti Espanjalais-Sveitiläinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä tarkoittaa sananmukaisesti Espanjalais-Sveitiläinen.

    ... Espanjalais-Sveitsiläinen


   • Anonyymi

    Plus vielä Borgward. Siitä kyllä tulee ikävästi mieleen porvari, joka ei tähän skodagenreen millään sovi.


  • Anonyymi

   Totta siinä mielessä, että Bugatti on Volkwagenin insinöörien suunnittelema auto.
   Valetta siinä mielessä, että insinöörien oli kehitettävä halvempia autoja rinnalle ja näille annettiin toisia nimiä, kuten Skoda. Vokswagen loi laajan kirjon automaailman huippuja ja hinnoittelee ne niiden teknisen laadun mukaan.

   Tämä on toisin kuin Toyotalla, jossa ensin suunniteltiin auto, jota myöhemmin hinnan korottamiseksi alettiin nimittää Lexukseksi. Toyotalla tämä tarkoittaa samaa kuraa, jolla itsekin ajan. Todennäköisesti aina jatkossakin, mutta arvatkaa miksi?

   • Anonyymi

    Varattomuus, ainoa vaihtoehto. Muuten ajaisit jollain muulla kun olet Toyotan kurjuuden todennut ja myöntänyt itsellesi. Toisaalta saa samalla rahalla parempaa ja luotettavampaa, eli en oikein ymmärrä logiikkaasi.


   • Anonyymi

    Tässä pari arvausta:

    - Haluat läpeensä luotettavan ja laadukkaan auton joka kestää ajaa aivan niin kauan kuin haluat.

    - Et halua vetää huomiota itseesi, mutta Toyotan välittämä viesti siitä, että olet hyvin asiasi hoitanut tolkun ihminen ja sinulla on varaa ostaa autosi käteisellä ei varsinaisesti myöskään kiusaa sinua.

    - Toyota Way, kuuluisa tuotannon laadun takaava filosofia jota opetellaan ja opiskellaan kaikissa maailman johtavissa korkeakouluissa, tuottaa sinulle mielihyvää aina istuessasi Toyotasi tai Lexuksesi ratin taakse.


  • Anonyymi

   Toyotan omapoika yrittää vesittää älyttömillä vedoillaan selkeitä faktoja ja myyntilukuja.
   Onko tappio noin karvas, vaikka sehän on selvä ja täysin varma aina.

  • Anonyymi

   Yritystoiminnassa yrityksen koko ei ole itseisarvo. Oletteko te kysynyt, haluaako yksi perhe (Toyoda) maailman suurimman autoyrityksen vai japanilaiseen tapaan luottamusta tuottavan automerkin maailmalle.

   Eiköhän tuo yhdelle perheelle riitä autovalmistajan kokona. Ei yksikään yksityinen yritys ole tehty työntekijöita varten tai edes asiakkaita varten. Tarkoitus on saada taloudellinen tulos tehdyllä työllä. Myöskin pitää se johdonmukaisesti hanskassa, liikaa rönsyilemättä. Onko Toyota tässä onnistunut, sitä minä en pysty sanomaan. Ei Toyota ainakaan Euroopan tuomioistuimien kynsissä ole, kuten eräs toinen automerkki kotiedun omaavana.

   • Anonyymi

    Tojo on niin pikkutekijä Euroopassa että aivan sama.

    Tojoa pännii varmaan enemmän olla USA:ssa tuomioistuimessa syytettynä ja tuomittuna miljardikorvauksiin pahojen ruosteongelmien takia. 1,5 miljoonaa läpiruostunutta tojoa ei herätä luottamusta asiakkaissa..

    https://www.reuters.com/article/us-toyota-settlement-idUSKBN1370PE


  • Anonyymi

   Taas joku tojohönö herännyt päiväuniltaan ja kirjoittaa unissaan näkemänsä tilastot meidän kaikkien nähtäväksi!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   183
   1996