Kaikki suurimmat

Anonyymi

ilon tunteet yli kymmenen vuosen ajan ovat liittyneet työpaikkoihin. Sun olisi ollut hyvä olla siellä missä oli vakituinen paikka, mutta kun sielläkin oli sitä ylimääräistä mikä ei sinne kuulunut. Se aiheutti sussa ahdistusta ja levottomuutta, kun ei silloin ymmärtänyt mitä ja siksi siitä olisi pitänyt kertoa ja kysyä sun mielipidettä voiko sellaista aloittaa. Sen jälkeen kun vaihdoit toisenlaiseen työhön sä olit tosi iloinen ja ajattelit että voiko työntekeminen olla niin mukavaa ja paljon iloa tuottavaa. Mutta sielläkin oli sitä mikä ei olisi sinne kuulunut ja se aiheutti omat ongelmansa. Kun työ loppui sä putosit syvälle ja siellä olet yhä ja niin kauan kunnes työasia on taas kunnossa. Sä et jaksa ihmisiä muualla kuin töissä. Ehkä joskus voi olla toisin, kunnes olet saanut ilon takaisin sun elämään.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siitä tuli sun elämän suurin tragedia, joka vaikuttaa jollain tavalla koko loppuelämän ajan. Muut eivät koskaan saa puuttua ja aloittaa jotain yksittäisen ihmisen elämään liittyvää ilman ihmisen lupaa. Heillä on omat ajatukset siitä miten pitäisi elää, mutta ei ole yksittäisen ihmisen kunnioittamista sellainen toiminta, mikä aloitetaan ilman lupaa ja tietämättä mitä henkilö itse elämältään haluaa. Paljon tuhoa saatiin aikaan.

    • Anonyymi

      Sä et voi tehdä töitä missään muussa ryhmässä kuin siinä minkä sä tunsit omaksi paikaksi. Mutta sekään ei ole enää mitenkään pakollista. Sä ajattelet nyt että sellainen työ missä sä hoitaisit vain yhtä ihmistä, joko ihan pientä tai sitten vanhempaa ihmistä olisi nyt sellainen paras vaihtoehto, koska siellä on riittävän hiljaista. Sun täytyy saada elämä tasapainoon, koska sä oot joutunut kestämään "meteliä" niin kauan ja siitä aiheutunut kauan kestänyt stressi on pakko saada vähenemään, koska muuten voi käydä hyvin huonosti sulle itselle. Sen lisäksi on välttämätöntä ettei sun elämään tuu koskaan kuulumaan yksikään sellainen ihminen, joka on ollut "mukana" rankoissa vuosissa.

      • Anonyymi

        Viimeiset puolitoista vuotta väsytti sut ihan kokonaan. Sulta puuttu turvallisuudentunne kokonaan ja sun hätää ei vieläkään kuultu siitä että vain hiljaisuus hoitaa. Liikaa kaikkea aivan liian kauan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeiset puolitoista vuotta väsytti sut ihan kokonaan. Sulta puuttu turvallisuudentunne kokonaan ja sun hätää ei vieläkään kuultu siitä että vain hiljaisuus hoitaa. Liikaa kaikkea aivan liian kauan.

        Tuo on kyllä ihan totta. Olitko itse mukana tuossa pahanteossa? Miksi täällä kirjoittelet toisen puolesta? Riittää kun kerrot poliisille näitten tietämiesi tekijöiden nimet!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe