Aihe

Kaikki suurimmat

Anonyymi

ilon tunteet yli kymmenen vuosen ajan ovat liittyneet työpaikkoihin. Sun olisi ollut hyvä olla siellä missä oli vakituinen paikka, mutta kun sielläkin oli sitä ylimääräistä mikä ei sinne kuulunut. Se aiheutti sussa ahdistusta ja levottomuutta, kun ei silloin ymmärtänyt mitä ja siksi siitä olisi pitänyt kertoa ja kysyä sun mielipidettä voiko sellaista aloittaa. Sen jälkeen kun vaihdoit toisenlaiseen työhön sä olit tosi iloinen ja ajattelit että voiko työntekeminen olla niin mukavaa ja paljon iloa tuottavaa. Mutta sielläkin oli sitä mikä ei olisi sinne kuulunut ja se aiheutti omat ongelmansa. Kun työ loppui sä putosit syvälle ja siellä olet yhä ja niin kauan kunnes työasia on taas kunnossa. Sä et jaksa ihmisiä muualla kuin töissä. Ehkä joskus voi olla toisin, kunnes olet saanut ilon takaisin sun elämään.

4

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siitä tuli sun elämän suurin tragedia, joka vaikuttaa jollain tavalla koko loppuelämän ajan. Muut eivät koskaan saa puuttua ja aloittaa jotain yksittäisen ihmisen elämään liittyvää ilman ihmisen lupaa. Heillä on omat ajatukset siitä miten pitäisi elää, mutta ei ole yksittäisen ihmisen kunnioittamista sellainen toiminta, mikä aloitetaan ilman lupaa ja tietämättä mitä henkilö itse elämältään haluaa. Paljon tuhoa saatiin aikaan.

  • Anonyymi

   Sä et voi tehdä töitä missään muussa ryhmässä kuin siinä minkä sä tunsit omaksi paikaksi. Mutta sekään ei ole enää mitenkään pakollista. Sä ajattelet nyt että sellainen työ missä sä hoitaisit vain yhtä ihmistä, joko ihan pientä tai sitten vanhempaa ihmistä olisi nyt sellainen paras vaihtoehto, koska siellä on riittävän hiljaista. Sun täytyy saada elämä tasapainoon, koska sä oot joutunut kestämään "meteliä" niin kauan ja siitä aiheutunut kauan kestänyt stressi on pakko saada vähenemään, koska muuten voi käydä hyvin huonosti sulle itselle. Sen lisäksi on välttämätöntä ettei sun elämään tuu koskaan kuulumaan yksikään sellainen ihminen, joka on ollut "mukana" rankoissa vuosissa.

   • Anonyymi

    Viimeiset puolitoista vuotta väsytti sut ihan kokonaan. Sulta puuttu turvallisuudentunne kokonaan ja sun hätää ei vieläkään kuultu siitä että vain hiljaisuus hoitaa. Liikaa kaikkea aivan liian kauan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viimeiset puolitoista vuotta väsytti sut ihan kokonaan. Sulta puuttu turvallisuudentunne kokonaan ja sun hätää ei vieläkään kuultu siitä että vain hiljaisuus hoitaa. Liikaa kaikkea aivan liian kauan.

    Tuo on kyllä ihan totta. Olitko itse mukana tuossa pahanteossa? Miksi täällä kirjoittelet toisen puolesta? Riittää kun kerrot poliisille näitten tietämiesi tekijöiden nimet!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   613
   30017
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   297
   21869
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14100
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   11074
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   93
   8197