Aihe

Hurja vuosi tulossa!

Anonyymi

Otsikon sanoma on täyttä totta, loppiaisen Trump-manööveri oli vasta alkusoittoa, sehän johtui Marsin ja Pluton viivoista. Vastaavia on tulossa tammikuussa ihan syötöllä kun Mars kolistelee eteenpäin. Mars on agression, suuttumuksen, voiman ja sodan vertaus.
Marsin aiheuttamiin levottomuuksiin voi varautua seuraavina päivinä:
6.1.2021
13.1.2021
20.1.2021
5.6.2021
1.7.2021
4.7.2021
22.10.2021
10.11.2021
17.11.2021
Eli tammikuun jälkeen rauhoittuu kummasti, kunnes kesällä, USAn kansallispäivähän on 4. heinäkuuta, pyörii ruletti taas. Sitten loka-marraskuussa taas kolmannen kerran. On tässä välissä muitakin mielenkiintoisia päiviä, mutta 17.2 jälkeen kevään osalta rauhoittuu (silloin Saturnus ja Uranus viitoittavat tietä hnekiselle puolelle).

Pistäppäs päivät muistiin, katsotaan miten käy. Oma veikkaus on että joulu on alkaneena vuonna aivan erilaisessa maailmassa kuin viime joulu tai sitä edellinen. Ei välttämättä pahassa mielessä.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllähän meistä jokainen näkee nuo kartalta ja osaa itse ajatella. Kartalla on paljon muutakin, mihin jäi esim jouluaaton suuri tapahtuma? Vaikka vuosi on tulta, sotaa, itkua ja kaaosta, jouluaaton tapahtuma on se, mistä tullaan historiankirjoissa puhumaan.

  • Anonyymi

   Jaa-a, näyttää "demokraattien" kommunistinen vallankaappaus onnistuneen hyvin. 20.1. jälkeen alkaa sitten vapautta kannattavien vainoaminen. Oodotettavissa on sinnikkäimmille vapauden kannattajille keskitysleirejä ja kuolemaa. Mutta ne todennäköisesti saadaan siivottua valtamediasta pois niin, ettei kukaan juurikaan huomaa.

  • Anonyymi

   Nyt alkavat ratkaisevat 10 päivää. Maailma muuttuu ympärilläsi maanantaista 11.1 alkaen.
   Pidä pää kylmänä ja tutki myös itseäsi, nyt on ehdottomasti oltava ainakin tuonne 14.1 asti rehellinen itselleen, tämä viikko viitoittaa koko loppuelämääsi.
   Isossa mittakaavassa tämä on todella yllätyksiä lupaava 10 päivää. Tapahtuuko ameriikassa salamurha, vallankaappaus vai tuleeko Messias, saas nähdä, enteet ovat aikamoisia.
   Pelkääjille lohdutukseksi ohje, että varaa ruokaa kotiisi 10 päiväksi, vaikka purkkihernaria, jauhoja, radio ja taskulamppu sekä paristoja. Ota asenne että "minä selviän vaikka en viikkoon menisi ulos". Kyllä tää tästä rauhoittuu, tammikuun loppu on jo uutta ja seesteisempää aikaa.

  • Anonyymi

   Jaa, mitähän tapahtuu. Tähän mennessä tuiskua ja pakkasta. Tämäkö on se ratkaiseva käänne? Saa nähdä mitä tänään tapahtuu, sairastunko koronaan vai mitä maailmaa järkyttävää tänään tapahtuu...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   377
   4662
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   3607
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2021
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   30
   2010