Aihe

Gambiassakin on Jumalan lapsia

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Onko Gambiassa myös saksinliike? ;-)

  • Gambian lestadiolaiset ovat sydämestään uskovaisia. Tehkää vain laajemminkin lähetystyötä.

   • Anonyymi

    Ovatko he myös munuaisistaan, maksastaan, pernastaan aivoistaan ym uskovaisia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ovatko he myös munuaisistaan, maksastaan, pernastaan aivoistaan ym uskovaisia?

    Ne, jotka ovat jostain muusta elimestä, kuin sydämestä uskovaisia, niin ovat valeuskovaisia. Usein maksastaan uskovaiset uskovat enemmän Pyhään Humalaan ja siksi marinoivat tätä kallisarvoista maksaansa alkomaholilla. Sydämestä uskovainen on päästänyt Herran Jeesuksen Kristuksen sydämeen asumaan ja häätänyt sieltä kaikki demonit menemään. Vain sydämeltään puhdas Jeesuksen omistava henkilö voi päästä taivaaseen.


  • Anonyymi

   Varma tieto: Gambiassakin toimii suomesta viety Saksin linge.

   • Anonyymi

    He tekeytyvät lähetyssaarnnajiksi.


  • Anonyymi

   Jos Gambiassa on Jumalan lapsia, niin miksi koko homma täytyy koordinoida Suomesta käsin. Jopa kirkon logo on SRK:n mainostoimiston käsialaa. Mikseivät luottaneet siihen, että paikallinen väkikin osaisi väkertää logoja? Ei sen logon tarvitse aina muistuttaa SRK:n hyväksymiä logoja, vaan voisi olla vaikka ihan yksinkertainen ristikin.

   • Anonyymi

    Varsinaisessa Päivämiesjulkaisussa esitellään tämä SRK:n toimiston heille tekemä Logo. Logossa on ympyrän sisällä risti. Risti muodostaa samalla kirjaimet A ja O. O on siis ympyrä ja A on ikäänkuin valo, joka heijastuu taivaasta ja sen keskellä on risti. A on puoliksi keltainen ja puoliksi valkoinen sisältä.


   • Anonyymi

    Se on täältä laitettu alulle, sitten kun homma vakiintuu niin he toimivat itsenäisesti. Se on tarkoitus, on siellä päin omia puhujiakin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   10730
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   120
   4109