Aihe

Pelon kanssa eläminen

Anonyymi

Hei,

Olen 44-vuotias nainen, jolla ei ainakaan vielä ole todettu syöpää. Sen sijaan on outoja oireita, joiden vuoksi olen hakeutunut lääkärille. Lisäksi sairastan toista vakavaa sairautta, joka nyt on remissiossa, mutta voi uusiutua milloin vain. Pahimmillaan tuo sairaus voi olla tappava. Näiden seikkojen keskellä koitan elää arkea - kuten me kaikki.

Haluaisin kysyä teiltä muilta, mitä keinoja olette löytäneet ahdistuksen ja pelon kanssa elämiseen? Itse olen jatkuvasti ahdistunut ja peloissani, oireet ovat fyysisiä ja psyykkisiä. Nukun huonosti, ja mieleen eivät tunnu mahtuvan muut kuin nuo sairaudet ja pelot. Töissä yritän käydä, mutta elämä tuntuu raskaalta pelossa vellomiselta. Psykologikäynneistä ei ollut merkittävää apua.

Onko ketään, joka haluaisi keskustella aiheesta? Onko mahdollista löytää iloa ja tyyneyttä tällaisessa elämäntilanteessa ja miten?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pelkoja on minullakin. Epämiellyttävä oire joka saa pelkäämään kaikenlaisia rappeuttavia sairauksia. Itsellä pelkoja/ahdistusta lievittää puhuminen kavereille. Netistä oireiden selvittelyt kannattaa unohtaa., mutta vertaisryhmät ja Keskustelupalstat auttaa (kunhan ei niistä välitä jotka heittävät pahimmat skenaariot).
   Hyvään komediaan uppoutuminen, tai hyvän kirjan lukeminen. Ensisijaista olisi pitää huolta nukkumisesta. Välillä vaikka nukahtamislääkkeen avulla.

  • Anonyymi

   Lakkaa pelkäämästä ja laita kädet ristiin
   Jumala auttaa sinua niin kauan,kuin sinulla
   on elon päiviä ja sen jälkeen alkaa ikuinen
   elämä .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16210
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13614
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   9634
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   45
   6846
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   268
   4128