Aihe

Tiernapojat

Anonyymi

Mihin on sammunut oulun tiernapoika kulttuuri joka joitainvuosia sitten vielä kukosti oulussa? Televsiossa ihan joka joulu tuli ohjelmaa oulun kulttuurista,tänäkään jouluna en oo kuullu mittää.

11

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koulussa 60-70 luvuilla joulujuhlissa näytettiin tiernapoikii...miun suosikki osa oli murjaani.

  • Anonyymi

   Ihan hyvä että turhuudet loppuu.

  • Anonyymi

   Viherpiipertäjähihhulit, kukkahattutädit ja ammattimielensäpahoittajat ovat kieltäneet murjaanit.

   • Anonyymi

    Nythän voisi jo hommata Suomessakin ihan oikean murjaanin laulamaan, niin näillä blackface-kriitikoilla ei olisi sanomista.


  • Anonyymi

   Uudessa paremmassa kulttuurissa ei käytetä puu miekkoja,niin se kulttuuri edistyy ja rikastuu.

  • Anonyymi

   Se on nyt kielletty, koska sukkahousuja ei löytynyt rodullistetuille.

  • Anonyymi

   Niin se vaan oma kulttuuri hävi ja uus parempi tuliko tilalle,siinäkultuurissa on kaikki niin ihanaa ja ei oo rasismii,ei syrjitä,kaikilla sananvapaus,uskonnonki saa vapaasti valita,kaikki on tasa arvoisia varsinki naiset ja naiset varsinki pukeutuu ihanasti

  • Anonyymi

   Murjaanien kuninkaallakin on nykyään valkoinen naama - kiitos tuomiorovasti Saarisen. Hän valkopesi murjaanin naaman, koska musta naama olisi ollut rasismia. Näin niitä asioita keinotekoisesti ja valheellsesti muokataan oman mielen mukaiseksi.

  • Anonyymi

   Globalisaation ja suvaitsevaisuuden nimissä pitää kaikki kristinuskoon viittaava karsia pois ihmisistä ja elämästä. Joulukin on jo pelkkä hilipatihippan-juhla.
   Kehitysmaat kuten välimeren rannoilla olevat Italia, Kreikka, ja Espanja katolisina maina juhlivat vielä kristinuskon merkeissä, Pääsiäinen heillä vuoden suurin juhla.
   Suomi on edelläkävijämaa kaikessa. Odottakaamme vain, niin pian ei saa ristiä kaulassa kantaa ainakaan niin, että näkyvissä on. Vähintään rikesakko napsahtaa.

  • Anonyymi

   Ruotsissa nää paremman kulttuurin edustajat on kaajelleet joulukuusia ja repineet tähtiä alas,ei kuulu kuulemma heijän kulttuuriin ja eikös jossain kielletty kaulakorun ristin näkymine oppilaskuvassa,piti kuulemma piilottaa

   • Anonyymi

    Juu, siksi tuon kirjoitinkin. Kristinuskoisten pitää olla suvaitsevaisia, ei muiden. Ellen väärin muista, niin Britanniassa joku sairaanhoitaja sai sapiskaa kaularististä.
    Olen suunnitellut aivan tosissani lähteväni koruostoksille hankkimaan reilun kokoisen ristikaulakorun. Vanha rippiristini on turhan pieni. Suosittelen muillekin uskalikoille.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   30343
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   303
   22494
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14125
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11212
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8320