Aihe

Hiivatulehdus vai ei?

Anonyymi

Noni elikä oon tässä miettinyt jonkun aikaa, että voisko mulla olla hiivatulehdus vai onko kyse vaan ulkosynnytinelimien (?) kuivimisesta. Valkovuoto vähentynyt huomattavasti, kutinaa ja polttelua lähinnä vain kun juon jotain hiilihapollista tai liian vähän eikä mitään erikoisempaa ole ollut. Ulkosynnyttimet on vaan vähän ärtyneen näköisiä. Onko ollut samanlaista?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei se hiivatulehdus pyhällä hengellä lähde eli jos joku vastaa niin ei se vaiva sillä kirjoittelulla häviä.Suosittelen lääkärille menoa ja lääkkeitä siihen.Mutta jos vaiva häviää pyhällä hengellä niin hieno homma.

  • Anonyymi

   se rva ahteri onkoko paisuntasäiö.
   se vain paisuu ja paisuu.
   onneksi on vielä vuoristoa-
   rva ahteri vuoriston turva

  • Anonyymi

   Hiivatulehduksessa saattaa olla reilustikin valkovuotoa. Itselläni se oli liimautuvaa, eli ei paljoa valunut ulos, mutta kökkäreitä oli emättimen sisäpuolella.

   Olen jostain kuullut, että hiivatulehdus ja estrogeeni liittyvät yhteen. Eli jos kärsii estrogeenin puutteesta, niin todennäköisesti ei ole hiivatulehdustakaan. Kuivat limakalvot viittaavat estrogeenin puutteeseen. Tosin muut tulehdukset ovat mahdollisia.

   Itse olen kärsinyt nuorena pitkittyneistä hiivaoireiluista. Nyt vaihdevuodet ovat varsin lähellä, ja hiivatulehduksista ei ole tietoakaan. Limakalvojen tai virtsateiden polttelua on jonkin verran, se liittyy vaihdevuosiin. Aina kannattaa pyytää varmuuden vuoksi virtsakokeet ja sukupuolitautitestit, jos tartunnan mahdollisuus on. Paikallisestrogeenivalmisteita saa ostaa apteekista jopa ilman reseptiä.

  • Anonyymi

   Lainatarjoukset netissä – paljon mahdollisuuksia, vähän aikaa
   Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia?
   Hae lain aa jopa 5000 000 €. Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 2 %.Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden. Jos haluat lisätietoja, kirjoita minulle tämän osoitteen kautta:
   Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com
   Sähköpostini: mocci.degloria@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610