Uskotko uniin?

Anonyymi

Nyt oli niin outo juttu, että pakko kirjoittaa . En usko enneuniin enkä enkeleihin.
Mutta koska outoja asioita on tapahtunut tässä meidän tapauksessamme paljon muitakin , pakko tämä on kertoa

Näin unta . Ja enkelistä, mikä jo sinällään on todella omituista. Enkeli sanoi, että meidät on tarkoitettu toisillenne oppaiksi , ei koskaan rakastavaisiksi , koska rakastamme kumpikin toista. Pysäyttämään toisemme , jotta voisimme kumpikin elää . Ja että olemme kaksoisliekkisisarukset (se tuli uniin tuosta eilisestä höpöttelyavauksestani) ja meidän oli tarkoitus törmätä toisiimme juuri nyt että voisimme kumpikin tahoillamme järjestää elämän kuntoon ja elää oikeaa elämää omilla suunnillamme

Tiedät, että mietin asioita paljon, minut on sillä tavalla rakennettu. Ja oma herkkyyteni, luovuuteni, arkuuteni ja empaattisuuteni ovat asioita, joita on joskus vähän vaikea hallita. Tunnistan asioita ihmisistä ja sinussa näen tosi paljon samaa kuin itsessäni. Epätoivon ja kärsimyksenkin. Ja älykkyytesi. Jostain syystä olen aina nähnyt sinussa myös miehen, joka tekisi mieli kietoa pumpuliin ja viedä suojaan maailman pahuudelta. Koominen mielleyhtymä, tarvitaan tosi paljon pumpulia ;)

Tuo uni on tietty vaan uni ja tuli alitajunnasta, mutta jostainhan ne ajatukset uniin pompsahtelevat. Sen jälkeen kun nähtiin eilen irl , minulle tuli sellainen välähdyksenomainen hetki, jolloin aivot yhdistivät faktat ja tajusin, että sinun sydämesi sykkii jollekin toiselle . Olen siitä ihan varma.

Tähän(kään) emme tarvitse tunnisteita

Huomenta , aamukahvikupin ääreltä :)

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaksoisliekkiveljelleni :) ap

    • Anonyymi

      Olen myös nainen. Vastaan, koska tuossa välissä joku vetää vitsiksi ja on asiaton. Uskon itse tieteeseen. Kuulun kirkkoonkin, tietyllä omalla tavallani uskon, erityisesti kristilliseen arvoihin. Muuten olen aika maallistunut. En usko horoskooppeihin tai henkiin tms.

      Unessa näkemäsi asiat on aika varmasti alitajuntaa. Jotkut ihmiset on herkkiä näkemään asioita, mitä
      muut ei näe. Ja vasta alitajunta yhdistää tiedot kokonaisuudeksi. Kutsumme asias myös nimellä intuitio. Unet voi olla villejä, rankan tilanteen tai ahdistuksen purkua mitä tarvitset selvitäksesi tai hölynpölyä. Siellä joukossa voi myös olla intuition viestejä. Joskus voi olla vaikea erottaa mikä on mitä, jos miettii vain unia, mutta intuitiivinen ihminen ehkä osaa nostaa itselleen oleellisen sanoman hölynpölyn seasta esiin, Se voi olla oleellista sinulle itsellesi, vaikkei muille. Itse tulkitsisin itselleni tuollaisen unen, että voin itse paremmin kun luovutan, vaikka vielä rakastan. Sinä vain tiedät mitä aivosi yrittää sinulle ilmaista vai oliko tuo vain hölympölyä. Itsellä päivällä koetut ongelmanratkaisua vaativat tilanteet usein kirkastuvat yöllä. Nukkumaan mennessä asiat on solmussa ja aamulla kaikki on kirkasta johtopäätöksiä myöten.

      Toiset on herkkiä vaistoamasn asioita. En itse pidä sitä maagisena taitoja vaan vahvana intuitiota. Äitini on arvannut useamman läheisen ja tuttavan kuoleman ja nähnyt heitä unissa järven takana heiluttamassa. Itse nähdessäni perheenjäsenen vikaa kertaa, näin unia monta vikkoa, että jotain pahaa tapahtuu. Kun sitten sain puhelun, mitä on käynyt, tiesin jo puhelun tullessa kuka on kuolemasta (sydänkohtaus ja aivokuolleina). Ajoin tien sivuun ennen kuin vastasin. Silloin 8v lapseni huusi puhelimeen vastatessani itkien, että X on kuollut. Vaikka en ollut ehtinyt silloin edes sanoa mitään mikä viittaa tapahtumiin. Kun mietin asias jälkikäteen, muistan läheisen olleen naaman väriltään normaalia harmaampi kun tapasimme vikaa kertaa. Alitajuntaani oli sen varmaan huomannut.

      • Anonyymi

        En minäkään näe tässä mitään maagista sinällään, kyse on herkkyydestä ja kyvystä lukea informaatiota ympäristöstä ja yhdistellä sitä. Olen aina ollut enemmänkin kuuntelija ja tarkkailija kuin puhuja.

        Jokin tilanteessa on vaivannut minua koko ajan ja eilen lopulta pääni varmaankin sai prosessoitua sinne syöttämäni tiedot. Ihan samoin kuin tietokoneen prosessori enterin painalluksen jälkeen lajittelee ja käsittelee ja vertailee uutta tietoa ja ennaltamääriteltyjä todennäköisyyksiä asioille ja sitten lopulta läväyttää ruudulle selkeän vastauksen. Vanhanmallinen prosessori, hidas toiminta. Mutta toimii :)

        ap.


    • Anonyymi

      Joka uniinsa uskoo, hän varjoaan pelkää.

    • Anonyymi

      En usko noihin kaksoisliekki juttuihin. Vaikka ehkä olenkin tavannut liekkini, mutta voihan hän olla väärä liekki. Mistä sen oikeastaan tietää. Tiedän vain ettei juttu toiminut. olimme kyllä yhdessä mutta ehkä kumpikaan ei ollut valmis kohtaamaan niitä tunteita. Ehkä pelkkä rakkaus ei aina riitä. Ehkä toinen rakastaa liikaa. mistä näistä tietää. Ehkä kaikki olisi mennyt toisin, jos..? Eipä ne miettimällä muutu.
      On sitä sielukumppaneita, mikä voi olla parempi toisen mielestä.
      En laskisi unien varaan liikaa. Vaikka itse tuntee sielussa saakka jonkin suhteen olevan jotain, toinen voi tuntea jotain muuta.

    • Anonyymi

      Enneuniin en usko. Sen sijaan uskon kyllä siihen, että alitajunta pystyy helposti yhdisteleen asioita, joita tietonen tajunta ei halua tai kykene yhdistämään toisiinsa. Jokasen meistä päästä löytyy valtava määrä tietoa, jonka olemassaoloa me ei tietosesti tajuta.

    • Anonyymi

      Minun ”kaksoisliekkini” voisi kirjoittaa noin, ja toivoisin hänen ottavan huomioon sen, että alitajunta kyllä täyttää puuttuvia kohtia mielikuvitusfaktoilla ja rakentaa oikealta näyttävän, mutta epätäydellisen kuvan todellisuudesta. Ehkä sinäkään et tiedä aivan kaikkia faktoja.

      Haluaisin meidän oppaina olemiseen liittyvän edes jonkinlaisen romanttisenkin pohjavireen, ja ehkä pienen vaarantunteen koskettamisestakin.

      • Anonyymi

        Minulla on faktoja tiedossa ihan vaan muutama eli arvailemalla menee. Tulin eilen ajatelleeksi, että hänellä täytyy olla vaimo tai seurustelukumppani. En missään olosuhteissa ala kenenkään ihmissuhteita sotkemaan, omissakin on aika lailla tekemistä
        Ja jos lukee tätä niin se romanttinen pohjavire tulee ainakin täällä säilymään. ap.


    • Anonyymi

      Uskon, että unet heijastaa omaa alitajuntaamme, sitä ajatusmaailmaa, jota emme aktiivisesti tiedosta itse. Tottakai ne on totta sille joka niitä näkee, heijastaa omia haaveita toiveita ja pelkoja.

    • Anonyymi

      Olet varmaan nainen ap?

      • Anonyymi

        Olen


    • Anonyymi

      Uskon ja olen jutellut hänen kanssaan unissa.

    • Anonyymi

      Mä näen hänestä usein pahaa unta, tai siis en hänestä, vaan sellaista painajaista, että hän on vaarassa, ja mä yritän miettiä miten mä saisin varmistettua hänen pakonsa.

      Miksi mä en voi nähdä hänestä sellaisia OIKEIN kauniita unia!!! Kerran me kyllä leikittiin leluilla, se oli kivaa!

      • Anonyymi

        Ja minä näin unta, että poltin kannabista. Aattelin, että en nyt haluaisi polttaa ainakaan


    • Anonyymi

      Ai lesbosunia vai? Kaikenlaista pölkkyä ilmeneekin.

    • Anonyymi

      Sielunkumppaniin ollaan yhteydessä tällä puolella, muodottomassa ja inkarnoidutaan yhä uudelleen, kuitenkin ottaen huomioon myös suuremman suunnitelman jossa esitetään tiettyjä rooleja, tämä koskien erityisesti vanhoja 3D ulottuvuuden toimintamalleja. Sielusopimus koskee planeetalla olemassaoloa tiettynä nimenomaisena hetkenä, jolloin inho on lahja, sopimus selvittää jotain. Kaksoisliekki on osa samaa toivoa, tehtävää, energiaa, mutta inkarnoituminen yhtäaikaa maapallolle on hyvin harvinaista. Se on uneksittu puolikas, joka on ollut jo kaikkea, sekä mies- että naispuolinen ja joka on osa kunkin opas- ja suojeluspiiriä työskennellen monien muuttujien parissa. Hän tähtiolentona leijuen antaa informaatiota tehtävästä kuitenkin erillisyysasteensa säilyttäen. Liekki on ainutlaatuinen mutta näennäisesti samankaltainen, kaksoisliekkinsä kanssa pitää pyhää itseään sylissä mutta kuitenkin myös varjonsa kohdaten ollen ääretöntä autuutta, mutta vain harhoista vapautuneena. Viivytystä aiheuttaa itsen hyväksyminen joka välttämätöntä tuon matkan 3 d vaiheen päättämiseksi. Pyhän kumppanin etsinnässä valotyöntekijä, kaksoisliekki auttaa yhteensopivan paikallistamisessa, jolloin kyse on neljästä osapuolesta. Ja silloin kyse on tilaisuudesta mennä eteenpäin ilman ehtoja, rajoja, erillisyyttä. Kolmannen ulottuvuuden koko suunnitelma on siis rakkauden kokeminen fyysisyydessä. Ja ennen lähtöä kysyttävä, jäikö peililtä jotain vielä näyttämättä, sen on velkaa jumiutuneelle kumppanilleen. Kyse on siis tiennäyttämisestä ylösnousemus portaalin läpi. Kaksoisliekki tietää mitä jokainen ihmissuhteenne vaatii, se on ikuinen tuki, intensiivisin mahdollinen yhteys ja mahdollisuus luomiseen yli kaikkien ihmisulottuvuuden potentiaalien.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe