Aihe

Onko tulossa suomeen corolla cross neliveto?

Anonyymi

Vai oliko jokin valeuutinen?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valeuutinen, ei tule Eurooppaan!

   • Anonyymi

    no minne menee?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    no minne menee?

    Venäjälle.


  • Anonyymi

   Tältä palstalta saat varmasti ajantasaiset tiedot Toyotan maahantuontiin liittyen..

  • Anonyymi

   Toyota jo pudonnut kelkasta mallistoineen kun Renault lähinnä esikuva mallistoineen ja taas Mersedes toisessa hintaluokassa.

  • Anonyymi

   Toyotalta tulee alkupuolella vuotta vain Proace kahdella eri voimalinjalla ja Yaris Cross hybrid elokuussa. Siinä kaikki. Proacesta tulee Toyotan 1. sähköauto Euroopassa. Proace on puhtaasti PSA:n valmiste.

  • Anonyymi

   Ekaksi, Corolla Cross mallia ei valmisteta nelivetoisena. Jos siihen neliveto joskus lisätään, tulee siihen muutaman kW tehoinen sähkömoottori kuten priuksessa on.
   Siis lelu.
   Toiseksi sitä myydään kaakkois Aasiassa, kuten Thaimaassa, Malesiassa, Vietnamissa, Indonesiassa, Taiwanissa ja myös johonkin Afrikan maahan aletaan viemään.
   Kyseessä lämpimien "kehitysmaiden" auto. Näissä maissa ei taida missään olla RAV4 myynnissä. Esimerkiksi Thaimaassa on corollasta ollut vain sedan malli myytävänä, ei farmaria. Sitten on näitä Hilux pohjoisia raskaampia autoja. Crossille siis on ollut markkinarako.
   Suomeen sitä ei aiota tuoda ainakaan tämän vuoden aikana. Muutama järkevä syykin on. Corolla ja RAV4 käyvät hyvin kaupaksi. Etenkin RAV4 n hyvähintaista myyntiä halvempi Cross tulisi haittaamaan. CHR on teknisesti hyvin sana kuin Cross. Mikä olisi tuon kohtalo sitten?
   Joten turha odottaa ainakaan tämän vuoden aikana. Sinänsä auto olisi sopivan kokoinen ja kilpailisi Nissan Qashqain kanssa.
   Vain harmaahapsinen Toyotan johtoryhmä tietää totuuden.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11433
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5462
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2792