Aihe

Johtoporras säästölistalle

Anonyymi

Kaupunginjohtaja esittää LL 09.01. että Loimaa keskittäisi terveyspalvelut yhteen terveysasemaan. Tämä säästöehdotus olisi jatkumoa muidenkin palveluiden kuten kirjastojen ja koulujen vähentämiseen ja keskittämiseen kaupungin keskustaan.
Vuosikymmen aloitettaisiin poistamalla liitetyistä kunnista kaikki lähipalvelut.
Kaupungin johtoportaaseen ei näytä kohdistuvan mitään supistumisaikeita. Kehittämisjohtaja on eläköitymässä loppuvuodessa joten olisi yksinkertaisinta siirtää hänen tehtävät kaupunginjohtajalle. Mihin tällainen kuoleva kaupunki tarvitsee turhia johtajia.

8

153

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Loimaalla on todella liian paljon turhia johtajia. Ja jos jotain suunnitellaan palkataan isolla rahalla assistentti. Kun täällä on isoin osa asukkaista vanhuksia niin tulevat toimeen yhdelläkin johtajalla. Nuoret lähtevät sinne suuriin kaupunkeihin missä niillä on mahdollisuuksia vaikka mihin. Loimaalla niitä ei oo. Kun muutama vuosi kuluu niin ei täällä ole enää veronmaksajiakaan!!!

   • Anonyymi

    Näinhän se on ja näperrellään liikaa vähemmän tärkeiden asioiden parissa!

    lajijasuris


  • Anonyymi

   Se on ajan henki että eliitille ja virkamiehille sekä poliitikoille kaikki heti nyt.
   Mitään perusteita näille liksoille ei ole olemassakaan.

  • Anonyymi

   Pääterveysaseman ja Alastaron säilyttäminen tuntuisi järkevältä.

   • Anonyymi

    No joo ei kaikkia voi lopettaa. Apteekki tuotiin hirvikoskelta cittarin tiloihin ja nyt on kaks apteekkia melkein vierekkäin


  • Anonyymi

   Aikanaan puhuttiin johtajien suulla leveimmistä hartioista kuntien liittymistä, Loimaa mlk ja Metsämaa myöhemmin vielä Mellilä ja Alastaro. Kokonaisuudelle annettiin nimi Loimaa. Asukkaita oli 18.000 nykyään alle 16,000. Eikä ihme koska entisistä kuntakeskuksista ja kylistä on palvelut ajettu alas. Tämä Kokoomuksen ja ikävä kyllä myös Keskustan politiikka on ollut tämän näköistä.
   Viimeisiä päätöksiä oli lopettaa Virttaan ja Kojonkulman kyläkoulut sekä Alastaron yläaste . Nyt ollaan lopettamassa muut kuin kauppalan terveysasema. Kaikki muut palvelut on jo lopetettu, pankit, postit ja kaupat yms. Mutta liioskuntien verot kyllä kelpaavat kauppalalle. Leveämmät hartiat kaventuvat viimeistään kun tutustut toriympäristön tyhjiin liiketiloihin.

   • Anonyymi

    Leveämmistä hartioista puhuminen Loimaan toimien yhteydessä on surkuhupaisaa. Seutukuntien kanssa Loimaa ei ole koskaan osannut tehdä yhteistyötä. Mahdollisuudet leveämmille hartioille olisi ollut niin opetus-, yritys-, kaavoitus-kuin terveydenhuollon sektoreille. Kokeiluja on ollut mm Yrityskolmion, Oripää terveysaseman ja koulujen puitteissa mutta ne eivät ole olleet kovin onnistuneita
    Loimaan hallinnossa toimiva epävirallinen/virallinen Elinvoimatoimikunta ei ole saanut vielä mitään näkyvää aikaiseksi. Kokoontumiset ovat pöytäkirjojen mukaan lähinnä keskustelukerhoja.
    Loimaan hallinto näyttää siirtyneen valiokuntien käyttöönoton ja hallintosäännön uudistuksen myötä passiiviseen olotilaan.
    On ikävä elävää Loimaan keskustaa


  • Anonyymi
   UUSI

   Esimerkiksi Liedossa kuntakehityspalveluja näyttää johtavan kunnanjohtaja. Asukkaita Liedossa on noin 20 000, eli nelisen tuhatta Loimaata enemmän. Nyt pitää tarkkaan punnata, tarvitaanko näin pienellä paikkakunnalla todellakin erillistä kehitysjohtajaa?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   7145
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   131
   6126
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2452
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1653