Aihe

Suttilan sudet

Anonyymi

Koululaisille täytyisi järjestää kuljetus kun kolmen suden lauma liikkuu koulun nurkilla ja pelästyttävät lapset koulumatkalla.

10

307

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Facebookin mukaan 3-4 suden lauma on liikkeellä Vampulassakin. Sudensuojelijat ovat kuitenkin myös ärhäköinä ja kehottavat pitämään suun kiinni. Tunnelma on odottava.

   • Anonyymi

    Menkää ampumaan ne . Petoja ja samalla joka käärmeeltä pää murskaksi sekä polttaa ruhot. Nehän on myrkyllisiä . Ihmisen tieltä pois.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Menkää ampumaan ne . Petoja ja samalla joka käärmeeltä pää murskaksi sekä polttaa ruhot. Nehän on myrkyllisiä . Ihmisen tieltä pois.

    Tapetaan kaikki koirat samalla. Koirat tappaa yli 30 000 joka vuosi ja susi "vain" 10 maailmalla


  • Anonyymi

   Eivät viihry kauaa huittisten seurulla. Tarvitsevat järvivettä juaraksensa, eikä täälä ole järviä. Lisäksi tarvitsevat lihaisaa ruokaa. Sikoja olisi,mutta ne näin talvella pitkälti lukkujen takana sikalasa. Aukeelta pellolta ei juur muuta riistaa löyry.

  • Anonyymi

   Löytyy peuroja. Siinähän olis vihreille uus idea kantaa susille juamavettä ämpäreiilä.

  • Anonyymi

   En kyllä lapsiani päästäisi pyörällä tai kävelemällä kouluun,vanhempien pitäisi nyt havahtua tähän susiongelmaan ennenkuin jotain tapahtuu.Kaupungilta voi vaatia kuljetuksen kun uhka on todellinen ja susia on liikkeellä Suttilassa ja Vakkilassa.

  • Anonyymi

   Menikö se niin, ettei susia saa edes peloitella tiehensä esim. ampumalla ilmaan?

   • Anonyymi

    Hätistellä saa ainoastaan. Hus hus-kehotuksella olen saanut lähtemään! Venäläinen kansantanssihan syntyi kun metsässä käsivarsipaskalla ollessaan kasakat potkivat susia etäämmäksi...


  • Anonyymi
   UUSI

   Humppilassa järjestetään lapsille koulukuljetus susien takia,Huittinen ei välitä ennenkuin jotain tapahtuu.

  • Anonyymi
   UUSI

   Kyllä ne sudet tietää, että ei ole niille ittelleen hyväklsi jos ne rupee lapsia syömään. Sudet tietää että silloin ihmiset tulee ja tappaa koko lauman, jos yksikin ihmislapsi raadellaan ja syödään.

   Ihan sen perusteella sanoisin, että ei ole mitään huolta, ei ne sudet teidän lapsia ala siellä syömään.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610