Aihe

Ääneneristysnormit

Anonyymi

Ovatko vuoden 2000 molemmin puolin kerrostalojen ääneneristysnormit muuttuneet? Olemme kiinnostuneet yhdestä vuonna 2000 rakennetusta huoneistosta. Siinä mielessä kiinnostaa nuo normit, jos vaikka hieman uudemmassa olisi uudemmat, paremmat ääneneristysasiat.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Teoriassa mutta käytäntö muuta. Vuonna 2010 rakennettu kerrostalomme:

   -yläkerrasta kakaran lelujen kolinat ja tömistely kuuluu hirvittävänä meille, laminaattilattiat

   -kova puhekin kuuluu ja huudoista saa selville kaiken

   -kusemisen lorotus kuuluu meille naapureista, samoin vessan veto

   -suihkukohina kuuluu seinän takaa kylpyhuoneesta naapurista

   -viereisen naapurin parvekkeen oven aukaisuääni kuuluu aina

   Paskapuhetta se että uudemmat talot olisivat hiljaisia, no ehkä paikalla valetut elementit voisi sen tehdä mutta ontelolaatoista kasatut paskoja. Lämmin tämä on, siitä plussaa.

  • Anonyymi

   Huonoja ovat kaikki 2000 lukuset kerros talot! Paras on 70 lukunen elementti kerros talo. Rakennus mestarin uran aikana tuli nähtyä kaikki aikakaudet. Tietysti jugendt talojen rakentamis aikaa en vielä nähnyt mutta ne on hyviä. Uudet on juoppojen huume hörhöjen virolaisten ja uzpekkien kasaamia romuja joissa ääni kaikaa joka asuntoon. Älä osta. Myyrmäessä Vantaa asun 70 lukusessa ja somali sakki välillä huuta se kuuluu mutta ei aina. Muuten hiljasta. Mies kaverini kuorsaa ja se häiritsee eniten. No ehkä se kuuluu naapuriin kun piereskellään kilpaa hänen kanssa päivällä kun on juotu kaljaa ja syöty piztsaa. Eipä kuppilpissa enää eläke ukkona jaksa käydä toista se oli nuorena kun Herkuleksessa kävi ja vielä siellä TDM mmässä.

   erik.rak.mest.

  • Anonyymi

   MultiHildaRane on herännyt pitkän tauon jälkeen ja kaivanut savikiekkonsa erille. Samaa levyä veivataan. MultiHildaRane asuu nykyään Kallion slummin kanankakkatalossa, joka edustaa hänelle normaalia kerrostaloa. MultiHildaRanen logiikalla Tampereen Hervannan 60-luvun elementtitalot ovat uusia. Johtuen siitä, ettei MultiHildaRanella ole kokemusta uudemmista. Paitsi ne Myyrmäen 80-luvun talot, mihin pääsi välillä tutustumaan ja niitä hyviksi kehui.

   Varaa ei vaan ole uuteen, mutta kateus on kova, joten on palattu perinteiselle linjalle - selitetään pihlajanmarjat happamiksi. Se sujuu hieman heikosti, kun mitään ymmärrystä rakennetekniikasta ei ole. Silloin tulee kirjoiteltua lastulevyseinistä ja kolisevista hissin ovista 2000-luvun taloissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   265
   3181
  2. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   48
   3178
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   2042