Aihe

Huumeidenkäyttö Raumalla

Anonyymi

Vanhempana olen tosi huolestunut ja ihmeissäni huumeiden käytöstä Raumalla. Huolissani lastemme turvallisuudesta ja ihmeissäni siitä, että poliisi ei puutu, vaikka huumekauppaa tehdään niin avoimesti, että jopa lapset pystyvät helposti löytämään kauppiaan.
Mutta !! Miksei poliisi sitten löydä??
Lapseni on kertonut, että esimerkiksi Meriraumassa on paikka, mistä saa ostaa huumetabletteja yms. Ja hän tietää nuoria, jotka käyvät hakemassa sieltä "kamaa".
Suurin toiveeni on, että nämä lasten elämänpilaajat saadaan kiinni.

9

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei poliisia kiinnosta. Nyt on poliisi-tv tärkein.

  • Anonyymi

   Poliisilta on viety resurssit teidän äänestämien kansanedustajien toimesta. Raumalla on arkisin 2 partiota, jonka alue on laaja. Moni muukin rikos jää sen vuoksi selvittämättä.

  • Anonyymi

   Pitää seurata ketkä myy niitä huumeita . Ne on usein kuin karkkia tai kuin teepussi maustepussi. Tai ruskeaa tahnaa. Vihreää . Valkoista jauhoa . Kyllä kannattaa jos tietää että käyttää niin ottaa erikseen heti jonnekin mökille maalle pari kuukautta selviää vieroitus oireista.

  • Anonyymi

   Paikallisena nuorena itsekin tiedän että pystyisin hankkimaan huumeita, jos haluaisin. Samaan aikaan poliisit ei pysty löytämään diilereitä. Tää on jotenkin hassua🙂

   • Anonyymi

    Poliisi ei halua puuttua huumeiden katukauppaan. Syitä voi vain arvailla.
    Kyllä sen nyt tietää että peli on hävitty kun poliisi ei tee mitään rikokselle.
    Pelkääkö poliisi jotain, vai onko se käsky ylempää olla puuttumatta?
    Onko poliisi laajemminkin huumekaupoissa mukana kuin vain Aarnio?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Poliisi ei halua puuttua huumeiden katukauppaan. Syitä voi vain arvailla.
    Kyllä sen nyt tietää että peli on hävitty kun poliisi ei tee mitään rikokselle.
    Pelkääkö poliisi jotain, vai onko se käsky ylempää olla puuttumatta?
    Onko poliisi laajemminkin huumekaupoissa mukana kuin vain Aarnio?

    Luitkos kommentin poliisien resursseista tuossa ylempänä ?


  • Anonyymi

   Ehkä sitten Rauman poliisitkin heräävät, kun oma lapsi tai läheinen sekaantuu näihin luihunaamoihin, jotka narkkeja nuorille myyvät.
   Nämä tyypit tuntee kadulla jo kaukaa.
   Usein näillä suht nuorilla diilereillä on jo hampaatkin alkaneet tippua, oman huumeiden käytön vuoksi.
   Ajelevat kalleilla, tuunatuilla pyörillä, joita varastelevat ja sarjanumerot hiotaan pois ja uusi maali päälle, ehkä vielä erilainen satula ja satulalaukut, miksataan pyörät niin, että niitä ei voi tunnistaa.

  • Anonyymi

   Koska suomessa on niin tyhmä hallitus joka antaa miljardeja ulkomaisille korruptio hallituksille joten rahaa ei jää poliisille eikä rikosten torjuntaan. Raumalle tarttis 15 uutta poliisn virkaa tulla että jotain tapahtuis mutta ei tapahdu. Tiedän parikin tyyppii läipiiristä jotka kuoli huumeisiin ja ne oli alle 30 vuotiaita.

  • Anonyymi

   Jos kerran televisiossakin pyörii huumebisnes ohjelma missä kuvataan huume rikollisten jännittävää elämää kadulla myymässä nyyttejä kaikille ostaville, niin miksei Suomessakin?. Lisäksi nämä naamioidut diilerit rehvastelevat valtavilla kuukausiansioillaan. Poliisi leimataan tyhmäksi, pari askelta jäljessä olevaksi luuseriksi. Uskomatonta myös että toimittajat alkavat tekemään näin moraalitonta ohjelmaa, ei ole ihme että nuoriso oppii nämä temput täälläkin Suomessakin jo varhain ja ihailee diilereitä. Pornotähti, Diileri, ja Ammattipeluri netissä, siinä ihanneammatit tulevaisuuudessa .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   235
   15986
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13578
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   295
   9559
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6782
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   250
   4067