Aihe

Paperimiesten rahankäyttö

Anonyymi

Lopettaa tuollainen viestittely paperimiesten rahankäytöstä! Sen on kertakaikkiaan lopetettava. En voi edes käsittää miten jollakin on jotain sanottavaa sellaisesta asiasta. Eikö totta?

No, jos jotain pientä on mielessä, niin sen ehkä saa sanoa. Mutta ei sitten yhtään enempää. Sovitaanko näin? Eli vähän, mutta ei paljon.

9

267

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvin asiattomia viestejä kirjoittaa väki täällä. Tämän tekstin aloitus mukaanlukien. Jämsässä on monella ihmisellä vakava tilanne. Myös muilla kuin paperityöntekijöillä.

   Kannustetaan ihmisiä löytämään hyviä ratkaisuja elämässään eikä kaiveta kuoppaa.

   • Anonyymi

    Miksi Jämsänkosken paperimiehiä on nähty Jämsässä ajamassa pillurallia?


  • Anonyymi

   No joo, eiköhän se ole kunkin oma asia, että kuinka rahansa käyttää.
   Täällä on niin kateellinen ja katkera kansa, että ei määrää ei rajaa.
   Ei noi tehtaan porukka ainakaan multa ole rahaa lainannu, eikä vieny, joten en voi sanoa heidän rahan käyttöön yhtään mitään 😊

  • Anonyymi

   Lukekaapa aloitus tarkemmin. Se taisi olla provojen provo.

  • Anonyymi

   kyllä rahaa on,me täällä lusikkalinnassa nauretaan kun nyt tyhmät paperimiehet on perse auki.meiltä ei leipä lopu.k-marketti pitää huolen.kohta leuhkan paperipään bemari vaihtuu tonnin nissaniin.eläköön kommunismi.

   • Anonyymi

    Kommunismi eli valtiomme toimet ovat vahvasti osoittaneet, ettei normi bisnes talous tule kysymykseen.yrittäjille pumpataan ylen aikaa rahhoo säkki tolkulla ja samat yrittäjät, aukoo päätään mm työttömille, eläkeläisille ja viis vesaavat vanhuksista.

    sitten tuki jussit he vasta kommukoita ovatkin.valtiolta rahhoo miljardi tolkulla,,no joo ei tämä meno voi jatkua loputtomiin..


  • Anonyymi

   skp nousee vielä,me vanhat työmiehet nousemme vielä,täältäkin lusikkalinnasta tulee pari ehdokasta kuntavaaliin.kyllä köyhä kansa äänestää työmiestä.

   • Anonyymi

    Hyvä !! Salamine valtuustoon mustalla mummopyörällä Yhen Tähen Jallupullo taskussaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä !! Salamine valtuustoon mustalla mummopyörällä Yhen Tähen Jallupullo taskussaan.

    Kyllä yhteiskunnan pitäisi valvoa laitapuolen ihmisten rahankäyttöä paremmin. Ei mitään järkeä esim. Kun elämäntapa työtön saa perinnön ja tuhlaa sen hetkessä ja taas sossun ĺuukulle. Edunvalvonta pitäis saada helpommalla perusteella.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11433
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5462
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2792