Aihe

KIUSAAMINEN ON VÄÄRÄÄ

Anonyymi

kaikkia tai melkein kaikkia on kiusattu. Se tuntuu pahalta! Yleensä jotkut kiusaajat kiusaa jonkun ulkonäön takia vaikka ne varmaa on kateellisia. Kiusaajilla on sentää sydän vaikka jotkut niin ei usko. Kostaminen ei auta kuitenkaa, se tekee asiasta vai pahemman. Ja jos kiusaajat tai vastaavat näkee tämän viestin niin tiedättekö mitä se voi tehdä kiusatulle? Ja jotkut kiusaa koska niillä voi olla kotona vaikeuksia. Esim vanhemmat/ äiti/ isä / juopottelee. Ja jos teitä on kiusattu puhukaa jollekkin aikuiselle. Vaikka opettajalle kuraattorille vanhemmille ihan kelle vaan. Kun olen lukenut näitä hommia niin kiusaaminen on kyllä vakavaa. Tiedän myös omalla kokemuksella. Muaki on hakattu potkittu ja kaikkee tällästä. SÄ PYSTYT MIHIN VAIN! ja olet kaunis/komee omalla tavallasi. ME VOIDAAN VIELÄ LOPETTAA KIUSAAMINEN!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lähtee treenaamaan kamppailulajeja, ja oppien kartuttua pieksee näiltä sankareilta luulot pois. Siinä on tavallinen nyrkin heiluttelija helisemässä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   181
   1899