Aihe

Häätö aikataulu

Anonyymi

Niin että miten se menee että onko mulla nyt oikeus asua nykyisessä asunnossa vielä kun vuokraisäntä vaatii muuttamaan btämän kuun lopussa, irtisanominen on toimitettu 29.12. Mulla ei sinänsä bole mitään vastaan, on jo korkea aika lähteävtästä ylikallista luukusta mutta aikataulu huolettaa. Vuokravelkaa on 180€ plus tammikuu joka ei ole erääntynyt vielä.b pystyn tuon 180€ maksamaan tiistaina mutta vuokraisäntä aikoo viedä sen tuomioistuimen maanantaina. Niin että miten on, täytyykö kantaa kamat kadillr vai onko mulla aikaa etsiä uusi asunto? Sitten kun se löytyy tuulettelen kyllä ja jätän kostoksi maalaamatta yhden seinän minkä olin luvannut hoitaa.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No siis tämä riippuu siitä että onko tuo 180e koko kuukauden vuokra vai vain osa siitä. Jos kyseessä on vain osa vuokrasta jonka tulet maksamaan takaisin tammikuun vuokran yhteydessä niin sitten mitään hätää ei ole, erityisesti jos mitään tällaista ei ole aikaisemmin tapahtunut.

   Toinen seikka on se, että oletko ilmoittanut siitä että rahaa ei ole ja että tulet maksamaan joulukuun vuokraa vasta tammikuussa. Saadulla vastauksella ei ole mitään merkitystä vaan vain sillä että oletko ilmoittunut tästä vai et.

   Periaatteessa oikeuteen ei edes mennä ennen kuin on 2-3 kuukauden vuokrat maksamatta.

   Eli nyt vaan istut ja odotat siellä ihan kiltisti, äläkä vielä kanna tavaroitasi yhtään mihinkään äläkä myös ala vielä pakkaamaan.

   Jos oikeudesta tulee joku kirje, niin vastaa siihen että kaikki on maksettu mutta hieman myöhässä, ja toimita sitten liitteeksi kopiot maksutiedot nettipankista. Sitten oikeus kysyy vuokraisännältä että mitä tehdään, ja jos vaatii häätöä niin sitten sieltä oikeudesta tulee kirje että koska pitää muuttaa pois, ja vasta sitten lähdet.

   Jos kaikki vuokrat kuitenkin on maksettu niin helpompaa se on vuokranantajalle pitää vuokralainen asunnossa maksamassa vuokraa kuin lähteä hakemaan uutta vuokralaista, jolloin asunto voi olla vähän aikaa tyhjillään jolloin ei saa vuokratuloa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   6929
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   131
   6099
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   2435
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   1638