Aihe

nykynuoriso päässyt helpolla

Anonyymi

Nykyisin ei kiinnosta enään opiskelukaan aloilla joss voi vaikka kädet likaantua mutta vaikka kuinka o digitekniikkaa ja tietokoneita ei ne ruokaa tee eikä osaa hitsata tai koneistaa. nyt valitetaan kun ei saada työntekijöitä. Meitä eläkeläisiä sorretaan ja kadehditaan vaikka maksoimme koulut omalla työllä ja velatkin on maksettu. opintolainoja ei saatu .

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On taas sokeripulla valittamassa, kun ei tajua kuinka paljon paremmin heillä on mm. palkkaus, kulut ja muut olot olleet. Ei nykyään niin kovia etuja saa ja jokin opintolaina ei ole etu vaan päinvastoin. Jos opettelisit missä tilanteesa nykyinen maailma on ja sitten tulisit uudestaan puhumaan kun olet tähän nykyaikaan päivittänyt tietosi.

   Kumpa nykypäivänä nuori voisi maksaa koulunsa, velat ja elämisen omalla työllään. Sitä suurin osa nuorista toivoo, mutta se ei ole enää niin itsestään selvä juttu ja nykypäivänä suunnaton etuoikeus jos se on mahdollista.

   Olisin paljon ymmärtäväisempi sinua kohtaan, jos olisit sodanaikaista eläkeläisryhmää. He oikeasti ja sinun ikäistesi vanhemmat todellisuudessa sen isoimman työn teki, että teille nuoremmille olisi tällaisia etuoikeuksia. Olettivat varmaan, ettei kutakuinkin yksi sukupolvi (heidän lapsensa) tuhoa loppujen tulevaisuutta.

   Tuo otsikkokin vielä... Päässyt helpolla, ihan kuin nykynuoriso olisi ollut jo työelämässä. Sinne ei kuules päästä noin vain ja vielä 30 vuotiaat milleniaalit jonottat pääsyä sinne työelämään, muut nuoret tulevat samalla tapaa perässä jääden samaan jonoon kiinni. Nykyään täytyy osata monen ammatin taidot, että saa ehkä hyvällä tuurilla jalkaansa yhden ammatin työpaikalle joka maksaa oikeasti palkkaa, eikä ole taas jotain työharjoittelua. Muutenkin työpaikoilla kiusataan paljon nuoria, sen lisäksi, että heidän pitäisi jaksaa ilmaiseksi tai nälkä palkalla (jolla ei maksa edes perusasumiskustannuksia) tehdä vain duunia.

   Äh... Nukkaan taas aikaa selittämällä kun ethän sinä nuoria kuuntele, muuten tietäisit nyky maailman tilanteen paremmin. Pitäisi tehdä vain niin kuin nuoremmat zoomerit sanoo, kun tajusivat, että menee vain energia hukkaan kun yrittää kertoa asiasta. Mielenterveydelle terveellisempää vain sanoa Ok, boomer ja jatkaa matkaa. Aika on rahaa ja tahti on nykyään niin kova, että ei ole aikaa kertoa sellaiselle joka ei halua oppia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11329
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   145
   8091
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   6526
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3736
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   165
   2554