Aihe

Tuulivoimakaavoituksesta vielä

Anonyymi

Mielenkiintoinen uutinen Ilmajoelta. Paikkakunnalta, jonne on rakennettu suhteellisen paljon tuulivoimaa. Sen tuomalla kokemuksella valtuusto äänesti nyt selvin äänin 3 km suojaetäisyyden tuulivoimalaitosten ja asuttujen rakennusten välille.

https://www.seinajokinen.fi/ilmajoella-valtuusto-kaatoi-tuulivoimakaavan/

Sikäli tämä pistää miettimään, kun Ugissa vaadittiin aikanaan 2 km suojaetäisyyttä, eikä se silloin käynyt kaavoittajalle mitenkään. Siihen löytyi joku lainpykälä, johon vedottiin ja kaavaa runnottiin väkisin läpi asukkaita kuuntelematta.

Vihaksi pistää vieläkin.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti tämä farssi on ohi. Siinä hävisi kyllä luottamus virkamiehiin lopullisesti. Onneksi meillä on muutama poliitikko, jotka ovat ihan oikeasti asukkaiden etua ajamassa. Tämän tapauksen yhteydessä omakin puolueväri muuttui ja tulevissakin kuntavaaleissa äänestän henkilöä, enkä puoluetta.

  • Anonyymi

   Nyt sitä tuulisähköä olisi taas tarvittu, mutta pakkasella ei tuule. Taas kerran sekin totuus nähtiin, vaikka kaavoittajakaksikko senkin totuuden yrittivät viherpestä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   7827
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7669
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   514
   5996