Aihe

ihan aikuisten oikeesti hei....

Anonyymi

11

315

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ELY-keskukset on täynnä turhia virkamiehiä joilla ei näytä olevan muuta tekemistä kun ryystää kahvia ja tarttua lillukanvarsiin.

  • Anonyymi

   Paljon meteliä yhdestä mainoskilvestä.

   • Anonyymi

    Hieno kyltti ja sopi siihen maisemaan ihan hyvin. En ymmärrä tuollaista nipottamista ollenkaan.

    Milloinkahan ne keksii, että teiden varsilla ei saa olla taloja eikä pihaistutuksia. Jokuhan voi niitäkin katsella ja siinä katsellessaan ei kiinnitä tarpeeksi huomiota liikenteeseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hieno kyltti ja sopi siihen maisemaan ihan hyvin. En ymmärrä tuollaista nipottamista ollenkaan.

    Milloinkahan ne keksii, että teiden varsilla ei saa olla taloja eikä pihaistutuksia. Jokuhan voi niitäkin katsella ja siinä katsellessaan ei kiinnitä tarpeeksi huomiota liikenteeseen.

    Tien varrella voi näkyä alaston ukko oman saunan pihalla, eihän ne etelän turistit uskalla enää seuraavana kesänä ajaa Kainuun teitä, kun ohi mennessään kerrankin näkevät oikean suomussalmelaisen kanuunan!


  • Anonyymi

   Aekonaan sattui muutama minihammeinen tytön hempukka vilauttelemaan seäriään tien laijalla, niin se jos, mikä, oli liikenneturvallisuuven kannalta voarallista pellie.

   • Anonyymi

    Saisiko suomennoksen, kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saisiko suomennoksen, kiitos.

    Alun nettlinkistä avautuvaa KHO:n lakijargoniaa - muun muassa:

    Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu
    Korkein hallinto-oikeus myöntää Pirkanmaan elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen liikenne ja infrastruktuuri -vastuualueelle valitusluvan ja tutkii asian.

    Korkein hallinto-oikeus kumoaa Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ja Suomussalmen teknisen lautakunnan päätökset ja hylkää Suomussalmen kunnan lupahakemuksen.

    ...,..
    Tosiseikat
    Suomussalmen rakennustarkastaja on myöntänyt Suomussalmen kunnalle toimenpideluvan 5 metriä leveän ja 3 metriä korkean vaihtuvasisältöisen led-valomainostaulun sijoittamiseen Suomussalmen kunnan Ämmänsaaressa sijaitsevalle Ruomasianpuiston tilalle 777-406-236-0.

    Valomainostaulu sijoittuisi valtatien 5 ja Kiantajärven väliselle kapealle alueelle. Ruomasianpuiston tila on voimassa olevassa asemakaavassa osoitettu lähivirkistysalueeksi (VL). Tilan alueella on Kiantajärven hiekkainen poukama, jota käytetään uimarantana. Rakennuspaikan viereisellä valtatiellä on nopeusrajoitus 60 km/h ja tie on valaistu. Tieosuuden kokonaisvuorokausiliikennemäärä on noin 5 800 ajoneuvoa.

    Valomainostaulu sijoittuu noin 16 metrin etäisyydelle valtatien 5 keskilinjasta. Mainostaulu näkyy valtatietä 5 idästä Suomussalmen Ämmänsaareen saapuville autoilijoille. Idän suunnasta lähestyttäessä noin 300 metriä ennen mainostaulua on valtatieltä 5 liittymä oikealle Juntusrannantielle. Noin 100 metriä ennen mainostaulua on valtatieltä 5 liittymä vasemmalle taajama-alueelle johtavalle Metsätielle. Metsätien liittymässä risteää lisäksi valtatien suuntaisesti kulkeva kevyenliikenteenväylä. Mainostaulun jälkeen noin 250 metrin etäisyydellä sijaitsee liittymä valtatieltä 5 vasemmalle huoltoasemalle ja Ruukinkankaalle. Lisäksi noin 100 metrin etäisyydellä on kiinteistöliittymä oikealle.,...

    ...Toimenpideluvassa tarkoitettu led-mainoslaite sijoittuisi melko vilkkaasti liikennöidyllä tieosuudelle ja lähelle risteysaluetta, jossa risteää lisäksi kevyenliikenteenväylä. Laitteen ympäristövaikutukset kohdistuvat tienkäyttäjiin. Ominaisuuksiensa ja sijaintinsa johdosta led-näytöllä varustettu mainoslaite voi siten näissä oloissa vaarantaa liikenneturvallisuutta yleisellä tiellä. Tällä perusteella mainoslaite ei sovellu paikalle.


  • Anonyymi

   Voihan RUOMASIKA!!!!

  • Anonyymi

   Niitä oikeita töitä tarvittais lähinnä mistä hyötyy myös kansantalous.

  • Anonyymi

   Ennen oli hätäaputyöt, työttömät laitettiin risusavottaan.

  • Anonyymi

   miten lie ne lupa-asiat ollunna...vai oliko "oma lupa"

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   366
   4395
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3297
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1791
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   20
   1592