Aihe

Nyt olisi näkijästä apua

Anonyymi

Minulla on parantumaton sairaus joka tuntuu ottaaneen yhä enemmän otetta. Elämä on muutenkin mennyt sekaisin lähes joka saralla. Miltä näyttää, muutosta parempaan ei taida olla tulossa, lähtö muutaman vuoden sisään?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hei!
   Olen pahoillani siitä, että elämäsi on mennyt tähän pisteeseen, mutta sinulla on vielä paljon annettavaa maailmalle. Tämä sairaus on todellakin seisauttava tilanne, mutta pääset kyllä hitaasti, mutta varmasti tästä kaikesta yli.
   Sinuna kiinnitäisin nyt enemmäkin niihin muihin elämän saralla oleviin asioihin. Sairauteen saat kyllä apua ja sopivaa hoitoa, mutta ne muut asiat, ne sinun täytyy ottaa reippaasti halutuun, ennenkuin romahdat totaalisesti. Muutosta parempaa näkyy ja tulee vielä aika, jolloin saat vilkuttaa heipat näille ikäville hidasteille..
   Hyvää alkanutta uutta vuotta ja onnea matkaan <3

  • Anonyymi

   Hei

   Näkijällä ei ole lupaa puhua ihmisen terveydestä, tosin energioista kylläkin.

   Ensiksi mieleeni nousee kirja, se kirja, joka on ennenkin ollut sinulle tärkeä ja rakas. Etsi se taas käsiisi.
   Ja näen sinut kaikesta huolimatta taistelijana, vaikka olisi vuori edessä. Tiedät, että sen kiipeilyn jälkeen lasketaan taas alamäkeä ja että menee paremmin.

   Olet etsinyt apua ja pettynyt. Mutta voit täysin luottaa lääketieteeseen, jota lääkärit ovat opiskelleet pitkään. Sinuna en takertuisi homeopatiaan.
   Olet mietiskellyt jotakin uutta askelta, joka ei kannata. Ehkä se on liian kallis, tai se ei muuten ole sinua varten. Mutta on muitakin mahdollisuuksia!

   Lämpö tekee sinulle hyvää. Ja vesi. Vielä kun mukava ihminen lähtee mukaan, voit jakaa tuntemuksesi ja mielikuvituksesi hänen kanssaan.
   Energiasi on lämpimiä ja ne tarvitsevat vielä lisää lämpöä.

   t. Keskiyö

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   268
   19104
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13889
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10381
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   71
   7605
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   358
   4663