Aihe

unohdin mainita että

Anonyymi

vihaan häntä sydämeni pohjasta. En ole ikinä tuntenut näin kokonaisvaltaista kaikenpeittävää tunnetta rakkauden lisäksi.

Hän saattaa kiertää mut pikkusormensa ympärille ja vietellä mmutta se ei poista sitä että mä vihaan häntä.

Mä odotan sitä päivää kun välinpitäämättömyys saa vallan.

15

179

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi sä vihaat häntä noin rajusti?

   • Anonyymi

    Sanotaanko nyt näin ympäripyöreästi että yleinen epäkurantti siipeily, tyhjäntoimittelu ja pasuunanpuhaltelu.


  • Anonyymi

   Hän on tehnyt sulle jotain minkä takia vihaat? Yleensä jos ei saa toisen kanssa vaikka olla oma itsensä niin tuottaa jo pelkästään vihaa sitä henkilöä kohtaan joka sillä lailla kontrolloi muita.

   • Anonyymi

    Jos ajattelee parisuhdetta niin ei sitä ajattele niin että toinen kontrolloi, kun ei osaa puhua edes parisuhteeseen liittyvistä asioista. Kun sellainen tilanne jatkuu kauan niin kyllä siinä tulee ärsyyntymisen ja jopa vihan tunteitakin, vaikka ymmärtäisi mistä se johtuu. Ainoa keino selvitä on lopettaa sellainen parisuhde.


  • Anonyymi

   Käsitänkö mää nyt oikein että vihaat sitä saamattomuuden johdosta? Viha tuntuu vähän voimakkaalta reaktiolta siihen. Halveksunnan ymmärtäisi.

   • Anonyymi

    Halveksin mä myös mutta viha on voimakkaampi tunne.


  • Anonyymi

   Takajaloilleen nouseminen on ihan ymmärrettävää tilanteessa jossa vannotaan käsi sydämellä eikä liikauteta lapaansakaan, jossain vaiheessa sitä enää vaan kohauttaa olkiaan.

   • Anonyymi

    Harhaa toisesta, jota ei edes tunne. Sairasta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Harhaa toisesta, jota ei edes tunne. Sairasta!

    Ja sinäkö olet terve, niinkö? Et sinä voi tietää kuinka hyvin tuo kommentoija tuntee tämän ihmisen. Se voi puhua vaikka entisestä puolisostaan. Sivusta.


   • Anonyymi

    Niinpä.


  • Anonyymi

   Sairaana ilman otsakäärettä.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    No emmä tiedä. Ymmärrän kyllä miks ton pistit 😀
    Ärsyttää ihan hemmetisti kun täytyy vaikkei tahtois mutta kun ne elämän tärkeimmät pyytää.


  • Kun otetaan mukaan lukuun se, että psykologian perusteidenkin mukaan viha on reagointia pelkoon, niin siinä on sitten lähtökohta mietinnöillesi. Ja teknisesti ottaen et vihaa sitä kohdetta, vaan omaa itseäsi, pelkoasi, heikkouttasi sen vihasi kohteen edessä. Siitä sitten pohtimaan ja kohti välinpitämättömyyttä, jos se on tavoitteesi.

  • Anonyymi

   Ketjussa puhutaan vihasta, en osaa sanoa vihaanko erästa täysin tuntematonta. En tiennyt pienenä tyttönä kodin lähellä kävellessä, että nähty tapahtuma kummittelisi vuosikymmenten jälkeen elämässä. Tekijän katkeruus , muuttui varmaan vihaksi, kosto selvinnyt vasta jälkeensä, kuollut parikymmentä vuotta sitten. Aloittaja voimakkaita vihan tunteita tuntevana, kannattaa miettiä, onko mitä syytä itsessä, vai teitkö jotain, jonka olisi voinut tehdä toisin. Elämä on lyhyt, viha lyhentää elämää,syö sisältä, kannattako se. Itse en viitsi ajatella vihalla tapahtumaa, jota en edes muistanut vuosikymmeniin, kun silloin kävelin vaieten ohi. Ehkä seuraava kulkija nimesi, tultiin kysymään, sain koston.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   48
   3101
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   256
   3069
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1919