Aihe

Toivossa on hyvä elää

Anonyymi

Poliisivaltioissa ja muissakin diktatuureissa käsketään siellä ei voi edes toivoa parempaa silloin viedään "kauas pois".
Toivoitko joulupukilta jotakin vai käskitkö tuoda sitä mitä et varmasti saa joulujuhlan aikana.
Toivoiko Jeesus jotakin hyvää vai käskikö hän rokottaa ihmisiä ripeämmin.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paavo pesusieni oli KP-lehdessä taas ilveilemässä.
   Hallituksessa päätetään mitä tehdään ja pääministeri toivoo, että jokainen tekee oman osuutensa suomalaisten hyvinvoinnin eteen.
   Mikä olisi sellainen johtaja, joka käskisi joka paikassa tekemään sitä sun tätä, no sellainen trump ei päässyt enää jatkamaan.

  • Anonyymi

   Paavon juttuja:
   Paavo Peltola Kälviältä antaa sapiskaa Kokkolan kokoomuksen diktaattoreille. Kuka siellä häärää ja määrää. Haimakainen ja kumppanit. Saisivat hävetä. Haimakainenkin pelaa ainostaan omaan pussiin. Sen me näimme tässä suuntautumisasiassa. Kokkolan kokoomuksesta puuttuu johtohenkilö. Eiväthän tällaiset epädemokraattiset ja diktatoriset valtapyrkimykset ole koskaan johtaneet hyviin tuloksiin.

   Olen ilmoittanut jo aiemminkin Orpolle, miksi hän on aina myöhässä kannanottoineen, kuten pakolaiskysymyksessä. Se toteutuu näissäkin ulostuloissa, että hän on ”myöhäisherännyt”, jos hän politiikan tekijänä ei ole havainnut muutosta tavallisten suomalaisten ihmisten arjessa. Siksi purkaessaan pettymystä politiikkaan, on siinä jotain outoa ja hämmentävää.

  • Anonyymi

   Paavon juttuja:
   Toimimattomuuden vuoksi kokoomuksen äänisaalis putosi noin 3 650:stä peräti 2 820:een ja laskua oli peräti 800 ääntä. Kokoomus on maakunnassa nyt viidenneksi suurin puolue. Edellä keskusta, SDP, PS ja KD. Ennakoisin äänimäärän perusteella, että tulevassa maakuntavaltuustossa voisi olla viisi kokoomuksen edustajaa ja maakuntahallituksessa yksi edustaja.

   ( oikea kohde on siis kokoomus eikä sanna marin)

  • Anonyymi

   Paavolla on se housuissa ja vieläkin haisee.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10351
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   97
   3753