Aihe

Mesolanka kansankielellä

Anonyymi

Kun ikää tulee alkaa meillä kaikilla luontainen ihon kollageeni hävitä ihosta ja näin iho veltostuu. Kasvojen kirurgisen kohotusten botoxien ym tilalla on myös mesolangat joita hyvin monet naiset käyttävät myös Suomessa. Mesolangat ovat piikkeinä ihoon laitettavat steriilit langat jotka LIUKENEVAT. Oma keho alkaa mesolankoja liottaa sulauttaa joloin niistä vapautuu ihoon kollageeniä joka kohottaa ihoa samoin kun nuorena meidän ikioma kollageenimme. Tämän vaikutus saattaa kestää 1.5 vuottakin.

Ne ei kiristä eikä ole töyteaina eikä botoxi. Eikä törrötä naamassa langat. Se on samaa ainetta mitö meissä on ja mikä ikääntyessä vähenee. Ne vain saadaan neulalka turvallisesti ihon alle jossa se liukenee....vähän kuin rasvaisi kasvonsa sisäisesti

Täällä vaahdotaan huudetaan kiusataan pilkataan kehutaan...mutta hyvin harvalla on edes tietoa mistä kirjottaa se on noloa teille itellenne.
Tämä mesolanka info on nyt oikastu ja yksinkertaistettu että sen tyhmökin kansankielellä ymmärtäs. Katso peiliin jos et vielä roiku on ihossasi kollageeniä riittävästi....Kollageenivoiteita myydään ja kuunnelkaa mainokset.. . Kasvovoide sisältää kollageeniä...kuulostaako tutulta?? Mesolangat on juuri sitä.

P.s. munulla ei ole mesoja mut voidetta köytän pöivittäin saa ruokakaupoista

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kunhan nyt opettelisit edes kirjoittamaan oikein. Sitten voit ryhtyä valistamaan, tosin et ole uskottava ihan maallikko vain.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   346
   3915
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2824