Aihe

Kukaan ei ole päättänyt omaa syntymää

Anonyymi

Jokaisen meistä kohtalon syntyä on meidän äitien ratkaisu. Eli naisten. Sikiö ei muodostu kohtuun ilmasta eikä näkymättömällä jumalan spermalla vaan kyllä sitä ihka aitoa tarvitaan. Yleensä miehen ejakulointi, jos seksistä on kyse. Mitä sitten tapahtuu, on joko sattumaa: joko munasolun hedelmöittyy tai ei. Jos hedelmöittyy, niin voi olla ettei kiinnity mihinkään. Jos kiinnitty, voi olla että joku täräys vaikutta että alkio tuleekin itsestään ulos. Nää on ihan sattumankauppaa. Sitten voi olla että nainen juo tai syö jotain mikä aiheuttaa munasolun abortoitumisen eli ulostulon. Tai sitten käy niin että nainen päättää ettei halua tai pysty äidiksi niin hän nappaa aborttipillerit tms. Tai jos alkio alkaa kasvaa väärässä paikassa niin se on heti poistettava. Tai jos sikiöllä ei ole tärkeitä elimiä jne.

Missään kohtaa ei meiltä ole kysytty, että haluammeko syntyä tai ei. Missään kohtaa meillä ei ole alkionakaan valitusoikeutta siitä että joku pakottaa meidät kehittymään ja syntymän. Moni ei olisi halunnut tulla, mutta joku päätti vaan niin. Miksi on velvollisuus syntyä, vaikkei siihen saa vaikuttaa? Missään vaiheessa me ei olla itse vaikutettu näitten tapahtumien kulkuun. Siittiö ei ole kysynyt munasolulta lupaa hedelmöittää, eikä munasolu ole vaikuttanut siihen että mikä siittiö oli nopein. Me ei olla tehty tätä juttua että ollaan selvitty syntymään asti ja saatu hetu ja syntymätodistus. Se on ääriharva joka loppujen lopuksi sieltä munasolusta asti tänne kehittyy.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä oli tämän aloituksen pointti, mitä ajattelit tehdä asialle? Uusia elämiä alkaa kuitenkin jatkuvasti, jopa ehkäisynkin läpi.
   Kun muuta tietoa ei ole, oletuksena on että elämänalkunsa saaneet lapset "haluaa" syntyä. Ainakin jos eivät luonnostaankaan ennenaikojaan pois tule.
   Koska mielipide ja haluamiset ei ole tämän tarkemmin tiedossa, on annettava ajan kulua jotta kyseiset henkilöt voivat sitten myöhemmin tehdä itse omaa elämäänsä koskevat päätöksensä.

   • Anonyymi

    Kysyykö kukaan munasolulta haluaako se hedelmöittyä. Kysyttiinkö sulta mielipidettä syntymiseen tai oikeutta olla syntymättä?


  • Anonyymi

   Ei kukaan ole itse päättänyt syntymisestään. Eikä jokainen haluttukaan raskaus vaan pääty syntymään.

   • Anonyymi

    Joo pitää kuunnella alkioita mitä se sanoo ei ketään voi pakottaa syntyyn.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   423
   4968
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1870