Aihe

Himohiihtäjät kunnostautuvat Helsingissä

Anonyymi

12

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä noita saatanan kusipäitä ajaa ladulle? Onko ne sukkahousut jotka tuon aiheuttaa?

  • Anonyymi

   Kännykkäkamerat esiin ja laturaivoajien naamat juutuubbiin !!

   • Anonyymi

    "Kännykkäkamerat esiin ja laturaivoajien naamat juutuubbiin !!"

    Samaa mieltä, jokainen huuteleva hiihtovalas tuikun nokkaan ja naamat julkisuuteen!


  • Anonyymi

   Paloheinässä on nyt hyvät tasaiset maastot, jossa nyt lumen tultua olisi hyvä ihan aloittelevan lapsenkin mennä. Älkää tappako lapsen innostusta liikuntaan, vaikka kuinka harmittaisi ettei ohitettaessa mahdu aina luistelemaan tai ei voisi pitää vauhtia ja kierrosajat kärsivät ja syke laskee.

  • Anonyymi

   Lunta on nykyisin miten sattuu etelässä lapsille ei ole automaattista lähteä hiihtämään. On todellista epäasiallista myrkynkylvämistä ja omaan napaan tuijottamista alkaa huutelemaan liikuntatunnilla oleville lapsille.

   Hävetkää!!!

  • Anonyymi

   Sen sijaan kaikki latuverkkoja tahallisesti terrorisoivat kävelijät , autoilijat ja kelkkailijat sekä mönkijäidiootit suoraan saunan taakse sianruoaksi.

   Ladulta voi kävellä lähinpään jalankulkuun tarkoitettuun väylän liittymään silloin, jos joko suksi tai side on mennyt rikki. Silloinkin voi liukua yhdellä suksella.

   Poliisi valvomaan ja jakamaan sakkoja, koska kansa ei osaa enää kunnioittaa lakia.

   • Anonyymi

    Mitä lakia?????


   • Anonyymi

    Mitä ihmeen lakia??


  • Anonyymi

   Latua! huudon kajahtaessa ilmoille väistetään sivuun ja annetaan latu nopeammille. Eikö lapsukaisille ole opetettu hiihdon etikettiä?

  • Anonyymi

   Itse olen kummastellut tätä:

   Suksille nouseminen vaatii siteiden kiinnityksen ladulla, sillä ei se onnistu hiekkaisella parkkipaikalla ja umpihangessa.

   Jatkuvasti tulee vaaratilanteita, kun kanssahiihtäjät vetää 10 cm päästä täysillä ohi omaa latu uraa pitkin, kun laittaa vermeitä kiinni. Onpa jopa kommentoitu, että onko tässä pakko laittaa (vieressä 50 auton rivi, josta kaikki muutkin ladulle tulleet) metsästäkö pitäisi ladulle putkahtaa? Sauvojen katkeaminen on jokakertainen pelko, kun siteitä pyllistät kiinni.

   Paikalla 100m näkyvyys joka suuntaan, joten helppo ennakoida väistö kauempaa.

   Laskettelijoille opetetaan rinteessä: takaa tuleva väistää. Ladulla opetetaan - edessä oleva väistää. Tämä on se epäkohta, mikä pitäisi korjata, niin että takaa kovemmin tuleva väistää myös ladulla .Juuri missään ei ole enää vain yhden ladun leveää kapeaa rännin, jossa pitäisi metsään alta hypätä.

   Hitaampi väistää sääntö on sodanjälkeisiä sääntöjä jotka luotu itsetampatulle metsäpoluille. Latukoneura mahdollistaa ohituksen ilman huuteluja.

   Jotenkin osalla hiihtäjistä aivot ja havainnointikyky sumenee hiihtäessä täysin, myös muita ladulla olijoita kohtaan.

   • Anonyymi

    Moni tuntuu kiristävän vauhtia kun lähden ohituksen, vaikka pitäisi tehdä juuri toisin päin, hidastaa nopean ohituksen takaamiseksi. Ei ole mukavaa hitaammalla keskikaistalla yrittää rimpuilla ohi. Sykkeet nousee liikaa. Ja perässä hiihtämällä eivät nouse tarpeeksi.


  • Anonyymi

   Mikros Kienänen on yks iso mulkendo tyyppi joka on vastuussa joka helvetin kärrypolku laduksi. Miten noin ammattitaidoton tyyppi voi pitää itseään esimiehenä vaikka hän ei ole yhtään mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   361
   4311
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3220
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1736