Aihe

Minun poskiani

Anonyymi

Kuumottaa ja sydän haikailee suuresti kun sinun kanssasi saan aikaa viettää. Vielä vuosienkin jälkeen katson sinua joka aamu yhtä rakastuneena kuin silloin kun ensikerran tavattiin. Olet minun prinsessani, kiitos mahtavista ja aivan ihanista vuosista. Olet koko ajan ajatuksissani. Kun tulet töistä niin tahdon tehdä sinulle ruokaa odottamaan.. tahdon hemmotella sinua joka päivä rakas naiseni.. ihanaa kun olet minun..

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oi miten söpöä <3

   • Anonyymi

    Ei ole söpöä, kun elää palstaelämää. Ei todellista, eikä silloin ole hänen. Asiat ovat oikeassa elämässä, ja uskon jopa, että kuolema kun jälkeen on sen saman kanssa, joka on täällä elänyt rinnalla ja jakanut elämää. Todellinen elämä ja Rakkaus on tärkeitä asioita, ei leikkimiseen.


  • Anonyymi

   Eli papparainen postauspäällä valhettelemassa, eikö tota yleensä sanota sille ihmiselle itelleen.

   • Anonyymi

    Niinpä..


   • Anonyymi

    Kyllä, kaikki asiat, tavallisia asioita, tunteita tai mitä vain onkaan, ne kuuluu sanoa henkilökohtaisesti, ei täällä vaan sille henkilölle osoitettuna.


  • Anonyymi

   Kyllä nyt posket kuumottaa omista pötypuheista eikä taida sitä ihanuutta olla olemassakaan mitä täällä pitää oikein useammalla aloituksella vakuutella. Haisee valheelle.

   • Anonyymi

    Kyllä joku voi olla täällä kovinkin rakastunut. Mutta se rakkaus pitäisi elää todellisuudessa. Jos sitä ei halua toteuttaa, se ei myöskään ole rakkautta.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   10465
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   105
   3869