Aihe

Hyvä asianajaja (lapsen kaltoinkohtelu)

Anonyymi

Suositelkaa miehelle hyvää asianajaja huoltajuus asioihin Uusimaalta.

Minun miehella on 8v lapsi ja äidistä on tehty rikosilmoitus lapsen kaltoinkohtelusta.
Olemme miehen kanssa ollut yhdessä melkein 6 vuotta ja olen koko sen ajan nähnyt miten äiti ei huolehti lapsen terveydestä. Lapsella aina pienet kengät (2-3 kokoa pienemmät, vaatteet 3-5 kokoa pienemmät) Äidille sanottu vuosia, mutta ei kuuntele. Vihaa meidät niin paljon, että tekee mitään vain, että saisi aiheuttaa ongelmia.
Sanonut myös lapselle, että halua isän ja minun nähdä kuolleena ( lapsi tuli meille käymään ja kertoi), lapsi myös sanonut minulle, että en tiedä miksi äiti vihaa minua niin paljon.(olen aina vastanneet, että en tiedä myös)

Äiti on myös agressiivinen ja halua tapella julkisilla paikoilla, ei voi kysyä mitään lapseen liittyvä, muuten saa raivareita ja huutele ja halua lyödä.
Ainakin 5x kun halusi vetää minun miestä turpaan ja myös minua.

2v siten oli lapsella pahanäköinen kynsisieni varpaaissa (äidille kertoimme melkein vuosi ja sanoi vaan, että ei ole mitään) siihen asti kun lapsella tuli 6v tarkastus. Siellä lääkäri huomasi(marraskuussa)ja lähetti labran( maaliskuussa). Enneen labra aloitetti vahva lääkitys 3kk (aiheutti kivuliaita vatsakipuja, lapsi ei pystynyt öisin nukkumaan), koska kynsisieni menii todella pahaksi. Melkein kaikki kynnet keltaiset ja paksut. Lasta hävetti ja hän oli aina sukissa (aina samat kengät, myös koko kesän lenkkarit jalassa, pienet kengät)

Näistä pienistä kengistä on nyt lapsella jalkaongelmia.
Minä huomasin, että lapsi laaha jalkoja kun kävele kengissä ja varpaat ovat muuttunneet. Kaatuile usein ja nilkkaa väänty.
Varaasin ajan jalkaterapeutille ja sieltä siten tulos, että lapsella alkava vaivasenluu, 2-5 varpaaita ovat vasaravarpaaita, varpaanlihakset ovat yliaktiivisia ja toiset jalkalihakset aliaktiiviset (tärkeät lihakset kävelyvarten), tulevaisuus voi olla kivulias.
Tarvitse 3x viikossa jaloille venytyksia, harjotuksia ja hieronta.
Äiti ei ole mitenkään kiinnostunut tästä. Naura vaan asialle.
Lapsi itki terapeutilla, että äiti ei osta minulle isompia kenkiä koska sano, että kengät ei ole todellakin pienet. Kun sano, että sattu, siten äiti ei kuuntele.
Lapsi myös tahra housihin ja vatsaongelmat ovat ollut jo 3v asti. Äiti taas sano, että ei ole mitään ja hän huolehti lapsesta hyvin.
Äänitys lapsesta puhelimessa missä itke hysteerisesti (hän ei tiedä nauhoituksesta) ja kerto, että kotona myös kakka housuihin ja siten äiti saa raivareita.

Lastensuojelu tietoinen ja ne ei tee mitään. Vuosia taisteltu heidän kanssa. Missä se lapsen etu??? Lastensuojelu sanoi tästä hoidosta, että hän voi kertoa äidille minkälaisia venytyksia ja harjotuksia pitäisi tehdä. HALLOO 😡

Aa ja äiti sanoi, että voi lapselle osta uudet kengät meidän mielirauhaksi (se oli siten kun kerroin, että kävimme jalkaterapeutilla). Enneen sitä kun viestitelin ja kerroin, että lapsella pienet talvikengät 2cm pienemmät kun hänen jalka ja kävely sattuu. Ei vastanneet mitään, lapsen kipu ei kiinnosta, meidän mielirauha vaan.

Äiti ei anna meillä osta kenkiä lapselle, mitään isän ostettua hän ei voi viedä kotiin. Ei syntymäpäivä lahjoja, joululahjoja ei mitään.

Olen niin väsynyt tästä. Minulla 3 lasta (1 lapsi miehen kanssa yhteinen) ja niin sattuu nähdä lasta kärsimässä.

Pitkä juttu (ei ole suomalainen, varmasti paljon virheeitä) pahoittelut. Toivottavasti löydettään hyvä asianajaja ja mies saa sen yksihuoltajuuden

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    330
    3668
   2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

    Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
    Kotimaiset julkkisjuorut
    50
    2553