Aihe

Keuruulaista horinaa

Anonyymi

Kaupunginjohtaja M järjesti ensin itsellensä kunnon palkankorotuksen ja sen jälkeen keksi, että häntä vaivaakin luottamuspula kaupunginhallitusta kohtaan.
Koohoo kohta oivalsi, että heillä se luottamuspula M-ää kohtaan onkin.

Suurkeuruulle asia on tullut täytenä yllätyksenä, koska se ei ole ennen kertonut skismoista, eikä kerro nytkään. Kaupunginhallituksen tiedote on yhtä tyhjän kanssa. Irvokasta että kaupunginhallitus nyt kiittelee hyvästä työstä...

Saako asia kunnon selvitystä edes Megan kahviossa?

7

211

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Saahan se asia selvityksen, Megan parlamentti sen erottamisen taustalla oli.

  • Anonyymi

   Kuka sen kissanhännän nostaa jos ei kissa itse.

   • Anonyymi

    Mikähän teitäkin vaivaa...? Liiallinen elinpiirin ahtaus?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikähän teitäkin vaivaa...? Liiallinen elinpiirin ahtaus?

    Ketä meitä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketä meitä?

    Asiallinen yleisöosasto kirjoitus torstain 21.1.2021 SK, onkohan keulink tarpeellinen organisaatio,e,ESIKUNTA paratiisi taxi kopin yläkerrassa ,useiden lukkojen takana hippa piilosilla??


  • Anonyymi

   Megan kahviossa ne asiat pitää nykyisin ratkoa kun on hanki maassa ja tori kiinni. Arvelen, että kyllä tietoa on ollut tästä kerrotusta luottamuspulasta mutta sen laukeaminen eroksi asti vaati tietenkin pitkän ajan, jotta kaupunginhallituksen puolelta voitiin esiintyä yksimielisenä. Vasemmisto ja Keskustan käyttävät enemmistövaltaa, johon pienpuolueet joutuvat taipumaan. Näin vaalien alla yksimielinen erottaminen oli ehdoton vaatimus, ettei kukaan vaan olisi saanut minkäänlaista vipuvartta vaaleihin. Samanlainen yksimielisyys on ollut vaatimuksena velan otossa ja veronkiristyksessä. Keuruulla on siis punavihreä vasemmiston hirmuvalta, jota alistuneet pikkupuolueet kumartavat. Tilanne on ollut jo vuosikymmeniä muuttumaton ja jälki on sen mukainen. Joskus oli sellainenkin aika, että Keskusta oli eri leirissä kuin nykyisin.

   • Anonyymi

    Onneksi on sentään Megan kahvio, jossa voi ratkoa kaupunginhallinnon kipupisteitä ja muitakin asioita. Luottamuspulasta on on ollut tietoa jo kaupunginjohtajan koeajalta lähtien, mutta uskallusta sen asian realisoimiseen ei vielä silloin ollut. Nyt kaiketi negatiiviset asiat olivat sitten riittävästi kumuloituneet ja asia ratkesi näin. On päivänselvää, että tätä erottamista kypsyteltiin pitkään, jotta yksimielisyys siihen syntyisi. Vertaus punavihreästä hirmuvallasta on kyllä aika kaukaa haettu, keuruulaiset kunnallispoliitikot ovat sentään aika tavallista maatiaisväkeä, eikä puoluekuri ole samanlaista kuin vaikkapa eduskunnassa. Ja mitä kaupunginjohtajaan tulee, eipä sitä Kauhavalta ja kauhavalaisilta ole entisen kehitysjohtajansa pestistä mitään kehuja kuulunut, päinvastoin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   34
   2002