Miksi peruskoulut pysyvät auki mutta ylemmät oppilaitokset eivät?

Anonyymi

Eikö olisi järkevämpää laittaa peruskoulut kiinni (ainakin 4-9lk), ja ylemmät oppilaitokset (Ainakin Lukio ja Amis) auki.
Peruskoululaisia on helpompi opetta etänä, verrattuna esim lukiolaisiin. Monien lukiolaisten menestys on pilalla etäopetuksen takia, mutta peruskoululaiset pärjää hyvin. Ja eikös etäopetus olisi muutenkin halvempaa kuin monien tuhansien maskien ostaminen oppilaille? Molemmat voisi ihan hyvin pitää kinnii paikkakunnan korona tilanteen mukaan, jos lukiota ja yms ei avattais.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ko. tilanne on hyvä esimerkki hallituksemme kykenemättömyydestä tehdä ratkaisevia päätöksiä koronan leviämisen estämiseksi !!

    • Anonyymi

      Taas joku muka viisaampi aikuinen tai wannabe suuri neuvoja tulee näyttämään kuinka irti se on todellisuudesta. Et todellakaan tiedä opetuksesta, vaatimuksista ja nykyajan tekniikasta yhtään mitään, jos oikeasti tosissasi tuollaista väität etkä heitä jotain läppää. Haluasin nähdä sinut opettajana opettamassa peruskoululaisia jonkun teamsin tai zoomin kautta. Saisi hyvät naurut kun katsoo kuinka "hyvin" onnistuu.

      • Anonyymi

        Onnistuuko muka ylemmät oppilaitokset hyvin etäopetuksesta. Ihan järjetöntä toimintaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnistuuko muka ylemmät oppilaitokset hyvin etäopetuksesta. Ihan järjetöntä toimintaa

        Monta kertaa paremmin kuin peruskoululaisten opetus. Lukio onnistuu juuri parhaiten, koska siinä on enimmäkseen vain teoriaa. Ne on parhaimmassa asemassa oppimisen suhteen. Aikalailla itsestä kiinni, jos lukio menee huonosti muka tämän takia kun heillä on parhaimmat valmiudet. Tai muut teoriapainotteiset ylemmän asteen tutkinnot.
        Ja nyt viimeistään herätään siihen, että kaikkilla oppilailla ei aina ole varaa tietotekniikkaan niin koululta vähintään pitäisi saada lainaksi. Usein saakin kun osaa pyytää.

        Lukiolaiset on niitä voittajia korona aikana, amiksen jutut riippuu hieman alasta miten täytyy toteuttaa kun se käytäntö osuuskin tarvitaan. Peruskoululaiset ei pärjäisi ollenkaan ilman lähiopetusta ja mistään etäopetuksesta ei tulisi yhtään mitään. Aika paljon jäisi tehtäviä tekemättä ja todellakaan ei voi peruskoululle vain laittaa jotain luentoa pyörimään. Lukiolaiset on melkein ainoat joille voi laittaa vain luentoja tulemaan sekä ohjeistuksen tehtäviin, etäohjausta/tunteja tarvittaessa.

        Keksit kuules ihan omia juttujasi, että toiminta olisi ihan järjetöntä. Sitten vasta se järjettömäksi menee jos peruskoulut toteutettasiiin etäopintoina. Sen lisäksi, että lapsille tarttuu tämä virus huonommin ja oireet ei ole yleisesti ottaen lapsille niin pahat kuin aikuisilla. Opettajat, vanhemmat nuoret ja aikuiset on enemmän riskissä, koska virus tarttuu heihin herkemmin ja oirehdinta/jälkioireet olleet paljon vakavammat.

        Yhtään jos tietää tai otta selvää missä mennään niin on kyllä tietoinen näistä asioista. Ellei ole joku laiska lukiolainen joka syyttää sitten koronaa/valtiota/kouluja/muita siitä kun ei itse ottanut selvää asioita ja opiskellut kuin pitäisi.


    • Anonyymi

      Mutta eikös se ollutkaan niin että juuri lukiolaisten on helpompi opiskella etänä, koska lukiossa muutenkin opiskellaan joskus etänä. Peruskoululaiset eivät ole tottuneet etäopetukseen, joten se varmaan on vaikeampaa. Jos en ole ihan väärin ymmärtänyt.

      • Anonyymi

        Et ole ymmärtänyt mitään väärin. Aloittaja on vain vähän pihalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe