Aihe

Miksi peruskoulut pysyvät auki mutta ylemmät oppilaitokset eivät?

Anonyymi

Eikö olisi järkevämpää laittaa peruskoulut kiinni (ainakin 4-9lk), ja ylemmät oppilaitokset (Ainakin Lukio ja Amis) auki.
Peruskoululaisia on helpompi opetta etänä, verrattuna esim lukiolaisiin. Monien lukiolaisten menestys on pilalla etäopetuksen takia, mutta peruskoululaiset pärjää hyvin. Ja eikös etäopetus olisi muutenkin halvempaa kuin monien tuhansien maskien ostaminen oppilaille? Molemmat voisi ihan hyvin pitää kinnii paikkakunnan korona tilanteen mukaan, jos lukiota ja yms ei avattais.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ko. tilanne on hyvä esimerkki hallituksemme kykenemättömyydestä tehdä ratkaisevia päätöksiä koronan leviämisen estämiseksi !!

  • Anonyymi

   Taas joku muka viisaampi aikuinen tai wannabe suuri neuvoja tulee näyttämään kuinka irti se on todellisuudesta. Et todellakaan tiedä opetuksesta, vaatimuksista ja nykyajan tekniikasta yhtään mitään, jos oikeasti tosissasi tuollaista väität etkä heitä jotain läppää. Haluasin nähdä sinut opettajana opettamassa peruskoululaisia jonkun teamsin tai zoomin kautta. Saisi hyvät naurut kun katsoo kuinka "hyvin" onnistuu.

   • Anonyymi

    Onnistuuko muka ylemmät oppilaitokset hyvin etäopetuksesta. Ihan järjetöntä toimintaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onnistuuko muka ylemmät oppilaitokset hyvin etäopetuksesta. Ihan järjetöntä toimintaa

    Monta kertaa paremmin kuin peruskoululaisten opetus. Lukio onnistuu juuri parhaiten, koska siinä on enimmäkseen vain teoriaa. Ne on parhaimmassa asemassa oppimisen suhteen. Aikalailla itsestä kiinni, jos lukio menee huonosti muka tämän takia kun heillä on parhaimmat valmiudet. Tai muut teoriapainotteiset ylemmän asteen tutkinnot.
    Ja nyt viimeistään herätään siihen, että kaikkilla oppilailla ei aina ole varaa tietotekniikkaan niin koululta vähintään pitäisi saada lainaksi. Usein saakin kun osaa pyytää.

    Lukiolaiset on niitä voittajia korona aikana, amiksen jutut riippuu hieman alasta miten täytyy toteuttaa kun se käytäntö osuuskin tarvitaan. Peruskoululaiset ei pärjäisi ollenkaan ilman lähiopetusta ja mistään etäopetuksesta ei tulisi yhtään mitään. Aika paljon jäisi tehtäviä tekemättä ja todellakaan ei voi peruskoululle vain laittaa jotain luentoa pyörimään. Lukiolaiset on melkein ainoat joille voi laittaa vain luentoja tulemaan sekä ohjeistuksen tehtäviin, etäohjausta/tunteja tarvittaessa.

    Keksit kuules ihan omia juttujasi, että toiminta olisi ihan järjetöntä. Sitten vasta se järjettömäksi menee jos peruskoulut toteutettasiiin etäopintoina. Sen lisäksi, että lapsille tarttuu tämä virus huonommin ja oireet ei ole yleisesti ottaen lapsille niin pahat kuin aikuisilla. Opettajat, vanhemmat nuoret ja aikuiset on enemmän riskissä, koska virus tarttuu heihin herkemmin ja oirehdinta/jälkioireet olleet paljon vakavammat.

    Yhtään jos tietää tai otta selvää missä mennään niin on kyllä tietoinen näistä asioista. Ellei ole joku laiska lukiolainen joka syyttää sitten koronaa/valtiota/kouluja/muita siitä kun ei itse ottanut selvää asioita ja opiskellut kuin pitäisi.


  • Anonyymi

   Mutta eikös se ollutkaan niin että juuri lukiolaisten on helpompi opiskella etänä, koska lukiossa muutenkin opiskellaan joskus etänä. Peruskoululaiset eivät ole tottuneet etäopetukseen, joten se varmaan on vaikeampaa. Jos en ole ihan väärin ymmärtänyt.

   • Anonyymi

    Et ole ymmärtänyt mitään väärin. Aloittaja on vain vähän pihalla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   15334
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   141
   13183
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   614
   8803
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   129
   5787
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   321
   5414