Aihe

Raision Kaupungin

Anonyymi

virkamiesten kanssa ei mikään asia suju. Täytyy uskoa, että uusi johtaja saa jotain rotia töihin mistä palkankin saavat. Koska vaan yrittää tavoitella, niin ei vastata, tahi ollaan lomilla. Maanantaisin ollaan kotona, kun lapset ovat YLLÄTTÄEN tulleet kipeiksi. Huono maine Kaupungilla ei kyllä uusia TYÖSSÄKÄYVIÄ asukkaita houkuttele.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Syyttäjä vaatii elinkautista murhasta Kotisairaala Luotsin hoitajalle – puolustus esitti täysin eri kuvauksen tapahtumista: ”Kyseessä väärinkäsitys”
   Tiistaina Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käsittelyssä käytiin läpi kirjallisia todisteita.

  • Anonyymi

   Teknistä johtajaa ei tuomittu mistään veronmaksajat joutuivat vielä maksamaan 6000e oikeuskuluja. Ukko oli liittänyt kiinteistönsä kaupungin verkkoon, mutta ei ollut maksanut liittymismaksuja. Helppo ei ole uskoa, mutta tosi juttu, joka on ollut kaupungin sivuilla.

  • Anonyymi

   Kyllä tästä ihan etevä talvi tulee, Pouta kehaisee.

  • Anonyymi

   Etevä talvi tuli, mutta kaupunki on ulkoistanut auraamisen eikä kaikkia katuja ole aurattu. Taas yksi esimerkki lorvimisesta, kun juttu on niin ,että kaupungin pitää myös valvoa että homma hoituu.Veroja korotetaan, mutta samat leipääntyneet ihmiset istuvat kaupungintalolla, jossa juorupiiri toimii.

  • Anonyymi

   Kaupungin hommissa kolme katsoo, kun yksi ei tee mitään. Raision pelastus on kuntavaalit jotta saadaan satavuotta istuneet pois.

  • Anonyymi

   Viime viikonloppuna piti mennä Ruskolle luisteluttamaan lapsia kun Raision kiireiset virkamiehen eivät olleet kiireiltänsä ehtineet jäädyttää kenttiä. Kollegat pienemmän veroprosentin naapurikunnissa olivat ehtineet jäädyttää Ruskolla, Naantalissa, Liedossa. Näissä kunnissa jäätilanteesta oli myös nettisivuilla ajankohtaista hyödyllistä tietoa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11414
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5450
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2713