Aihe

Hölmö ihastus

Anonyymi

Näin vuosikausien jälkeen ajatellen ihastumiseni ja sitä seurannut tapaamisehdotus oli ihan hölmöä. En tajunnut että ihastumiseni oli täysin yksipuolista, mutta toisaalta....mitä olisin voinut tehdä, niin monta vuotta olin ihastunut sinuun tai siihen mielikuvaan mikä sinusta oli.
Munasin itseni sitten täysin.
Enää en ikävöi, mutta nimesi on minulle kirosana ja sellaisena pysyy.

12

167

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei se ole hölmöä. Elämässä pitää oppia tekemään virheitäkin. Ihmiset kuolisi sukupuuttoon, jos kukaan ei tekisi ehdotuksia. Joskus se osuukin.

   • Anonyymi

    Kyllä se niin on jotta jos ei edes yritä niin ei kyllä mitään ole tulossakaan, öö jollei sitten ihan kotiovelle tule ilmoittamatta 🙄👌😜


  • Anonyymi

   Voi mies. Joko mennää naimisiin?

  • Anonyymi

   Ei ollenkaan paha asia. Olit rohkea. Harmi, jos tuntui nololta. Jos puhuit suoraan henkilölle, niin niinhän täytyykin tehdä. Toivottavasti hän ymmärsi, että ehdotit tapaamista. Joskus ihastuminen tuntuu kuin olisi rautakangen niellyt. Tekee helposti vääriä johtopäätöksiä.

  • Anonyymi

   Mulla ei muunlaisia ihastuksia olekaan ne muutamat mitä elämän aikana on ollut. Häpeän itseäni niin paljon, kun olen mennyt kuvittelemaan, että nuo naiset olisi olleet tällaisesta rumiluksesta kiinnostuneita enemmän kuin kaverina.

   • Anonyymi

    Ettet vaan olisi jossakin kohtaa tyrinyt itse? Ei se ulkonäkö, vaan se että on luotettava, eikä haaveile muista, että huomioi ja pitää hyvänä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettet vaan olisi jossakin kohtaa tyrinyt itse? Ei se ulkonäkö, vaan se että on luotettava, eikä haaveile muista, että huomioi ja pitää hyvänä.

    Tottakai oon tyrinyt. Enhän mä osaa mitään muuta. Ruma ääliö ei ole hyväksi kenellekään. Sitä ei vaan aina tunnekuohuissaan muista.


   • Anonyymi

    Älä kuvittele, naiset parhaimmat nyt ulkonäköä katso huhuu missä mennään 😜


  • Anonyymi

   Juu hölmöksihän sitä itsensä tuntee kun moniin viesteihin ei vastausta koskaan kuulunut.. niin ehkä ei koskaan sitten saanutkaan niitä.

   • Anonyymi

    Email?


  • Anonyymi

   Oikea henkilö ja oikea osoite?

  • Anonyymi

   Tarviiko siitä ihmisestä negatiivista ajatella, tai että mitenkään nyt munannut olisit.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11481
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5500
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   3023