Aihe

Kun muukalaiset saapuvat - PARAS TAPA

Anonyymi

Elämä muilla planeetoilla voi muuttua hypoteesista tosiasiaksi kolmella tapaa.
1) Me löydämme sen sormenjäljet tutkiessamme omaa aurinkokuntaamme tai muita aurinkokuntia. Tämän sulattaminen on ihmisille helppo nakki koska se elämä on kaukana ja hyvässä lykyssä myös tietämätön meistä.

2) Se löytää meidät. Ufo palstalla tämä tarkoittaa että muukalaiset ilmoittavat olemassaolostaan koska he ovat löytänyt meidät jo satoja tuhansia vuosia sitten. Pienen mittakaavan ilmoittelua on tapahtunut erilaisten ufo tapausten kautta jo pitkään.

Ihmisten olisi aika paljonkin helpompaa sulattaa tämä tapahtuma jos me ennen sitä olisimme jo löytäneet elämää muilta planeetoilta.

3) Meidän poliittiset johtajamme paljastavat muukalaisten olemassaolon. Meille tuskin kerrotaan muukalaisyhteyksien täysi laajuus. US tictac ufo videoiden julkistaminen voisi olla muukalaisten olemassaolosta ilmoittamisen valmistelua.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ´Siiven tekijöiden` mukaan alieneilla on useita tukikohtia aurinkokunnassamme . Ja Marsissa pinnan alla asuu älykäs sivilisaatio.

  • Anonyymi

   Jos tiedotusvälineet selvästi lisäävät ufoihin, muukalaisiin ja elämään muilla planeetoilla liittyvää sisältöä niin voisi alkaa uumoilemaan että se olisi virallisen ilmoituksen valmistelua, tuomalla asia mahdollisuutena esille ennen tosipaikkaa.

   Mutta moinen kehoitus tiedotusvälineille tuskin pysyisi salassa.

  • Anonyymi

   Paras tapa saada niiden luottamus on tarjota varavirtaa ja huikka dieseliä. Muuten ei ufot käynnisty näillä pakkasilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   347
   3961
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2860