Aihe

Fiat argenta

Anonyymi

Oliko toi ennen cromaa ja onko näitä suomen liikenteessä kuinka montaa

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo. Croman edeltäjä on Argenta. Tuotannossa noin v.1982-1985. Argenta on aika paljon samanlainen kuin viimeisin 132, vähän kuin facelift 132:sta. Argentassa sisustus hieman erilainen, suorakaiteen muotoiset etu-ja takavalot (132:ssa oli pyöreät tuplavalot edessä).
   2-litraisissa malleissa oli hyvät varusteet mm. sähköikkunat edessä, ohjaustehostin jne. Argentassa taisi olla keskuslukkokin. 2.0 i.e mallissa tehoa n.120 hv Din., samankokoinen 132 kaasarikoneessa 112 hv. Vaihteistona 132:ssa ja Argentassa oli 5-vaiht manuaali tai 3-portainen automaatti.
   Yksi Argenta oli myynnissä vajaa vuos sitten. On fiatforumilla juttua siitä, olikohan projektit osastolla. Ilmeisesti tuunattu hieno auto valmistumassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   428
   5027
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2060